Kamp: Hertha Bertlin-Augsburg

Spilforslag: Hertha Berlin vinder kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 30. maj kl. 15:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Hertha Berlin har været flyvende siden Bundesligaen startede op igen. Hovedstadsklubben har hentet syv point i deres seneste tre kampe, Det har bragt dem i spil til kampen om Europa League-pladserne. For at kunne være med i den kamp kræver det dog, at man ikke dummer sig hjemme mod Augsburg. Vi har dog tiltro til, at Hertha Berlin klarer ærterne mod Bayern-mandskabet.

 

Derfor vinder Hertha

I første kamp efter Bundesligaens ufrivillige pause vandt Hertha Berlin med hele 3-0 ude mod Hoffenheim. Herefter hentede de sikkert 4-0-sejr mod lokalrivalerne Union Berlin. Og senest er det blevet til et 2-2-resultat mod topholdet RB Leipzig. Her kom Hertha foran efter blot ni minutter ved mål af Marko Grujic. Det lykkedes dog Leipzig at få bragt sig på 2-1 efter scoringer af Lukas Klostermann og Patrik Schick. Med mindre en ti minutter tilbage fik Hertha straffespark, da Cunha blev nedlagt af Ademola Lookamn i feltet. Her var Krzysztof Piatek sikkerheden selv, da han scorede fra pletten til kampens resultat 2-2.

De to sejre, som Hertha har fået i deres seneste tre kampe er samme antal som i deres ni foregående. Det siger lidt om, hvor meget de har rejst sig. Det er især Cunha og angriberen Vedad Ibsevic, som har imponeret for Hertha. Nu gældet det som nævnt om at holde dampen oppe mod Augsburg.

Augsburg har én sejr i deres seneste otte kampe. Denne ene sejr kom sidste weekend, da man (som de fleste andre hold for tiden) slog Schalke 04. Derudover er det blevet til et 2-1-nederlag til Wolfsburg og senest et skuffende 0-0-resultat hjemme mod bundproppen Paderborn. Augsburg vandt første opgør mellem holdene, men det er et helt andet og mere motiveret Hertha-hold, som de nu står overfor. Vi tror, at Hertha Berlin fortsætter deres færd mod Europa League-pladserne med en sejr over Augsburg.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Hertha Berlin slår Augsburg. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette resultat.