Dagens spilforslag og odds: Mere malurt i Hannover-bægeret

Spilforslag hver dag

Kamp: Hannover – Wolfsburg
Spilforslag: 2
Odds: 2,85
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Wolfsburg-sejr hos Unibet

 

Hannover har fået en forfærdelig start på sæsonen med blot en enkelt sejr i deres første ligakampe, mens tre er endt uafgjort og seks er blevet tabt med en samlet målscore på 12-21. Derudover har de tabt deres seneste to opgør i træk med 1-2 til Augsburg på eget græs og 3-1 til Schalke 04 på fremmed græs. Så går det straks bedre for Wolfsburg, der har skrabet 12 point sammen via tre sejre, tre pointdelinger og fire nederlag med en samlet målscore på 14-15. Wout Weghorst er for øvrigt i fin form foran kassen med tre mål i sine sidste fire kampe for klubben.

 

Wolfsburg er gode på udebane

Hjemmeholdet har ikke været særlig godt kørende på HDI-Arena i denne sæson. Her er det blevet til nederlag mod både Hoffenheim, Augsburg og Wolfsburg. Nederlaget mod aftenens modstander kom sidste tirsdag, hvor de tabte med 0-2 i DFB Pokalen. Derudover har de spillet uafgjort med Borussia Dortmund og slået Stuttgart. Det er rent faktisk mere end én måned siden, at de sidst vandt foran deres trofaste fans. Vi har meget svært ved at se dem bryde den negative spiral i aften. Særligt fordi de har meget svært ved at slå lige netop Wolfsburg.

Udeholdet er ganske godt kørende på fremmed græs, da de har vundet fire kampe indtil videre mod henholdsvis Elversberg, Leverkusen, Düsseldorf og Hannover. De har også spillet uafgjort med Mainz 05, mens deres eneste udebanenederlag kom den 5. oktober, hvor de måtte se sig slået med 2-0 af Bremen. Deres seneste fire opgør på udebane mod lige netop Hannover er allesammen blevet vundet, og det ville bestemt ikke undre os, hvis vi får mere af samme skuffe i aften. Selvom det bliver tæt, så burde det ende med en smal sejr til gæsterne.

Derfor anbefaler vi at spille på, Wolfsburg vinder kampen til odds 2,85 hos Unibet.

 

Odds på Wolfsburg-sejr hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund