Dagens spilforslag og odds: Intens duel på Nature Energy Park

Spilforslag hver dag

Kamp: OB – AC Horsens
Spilforslag: Hallur Hansson får et kort i kampen
Odds: 3,20
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Hallur Hanson får kort hos Unibet

 

Mandagskampen i Superligaen er et opgør mellem OB og AC Horsens på Nature Energy Park i Odense. Der plejer at falde rigtig mange kort, når disse to modstandere møder hinanden. Rent faktisk har der været intet mindre end 15 advarsler i de sidste to kampe mellem De Striwede fra Fyn og Den Gule Fare fra Horsens. Vi tror, at der kommer mindst et par stykker til hvert mandskab i aften. Hallur Hansson er et godt bud på en af dem, som kunne få en ostemad for gæsterne.

 

Kamp om midtbanen

Den færøske midtbanemotor er startet inde i alle ni opgør indtil videre, og det viser, at Bo Henriksen ser ham som en uundværlig spiller. Han har også imponeret en hel del indtil videre, da han har noteret sig for tre mål og et enkelt oplæg. I sidste kamp var han virkelig i hopla, da han både scorede og assisterede i den flotte 3-2-sejr over AGF hjemme på CASA Arena.

Hallur Hansson har også en hang til kort, da han har fået tre styk i denne sæson. Særlig mod fynboerne elsker han at gå til stålet. Færingen har samlet intet mindre end fire advarsler til sig i de sidste fem opgør mod odenseanerne. Den eneste gang han ikke er kommet i dommerens sorte bog mod dem var i 1-0-nederlaget den 29. juli sidste år, da han var ude med en skade.

Man kan altså tale om en tendens, hvilket vi godt kunne se fortsætte i aften. Der plejer at blive gået til den i de indbyrdes opgør mellem OB og AC Horsens, og det bliver helt sikkert en intens duel på den centrale midtbane.

Derfor anbefaler vi at spille på, Hallur Hansson får et kort i kampen til odds 3,20.

 

Odds på Hallur Hanson får kort hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund