Kamp: Halifax Town – Chesterfield FC

Spilforslag: Halifax Town går videre

Odds: 1,75

Spilstop: 24. maj kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Playoff-kampene er fortsat i fuld gang i England. Her gælder det National League-kvartfinalen mellem Halifax og Chesterfield.

I National League er det holdene fra anden- ned til syvendepladsen, som skal spille playoff. Her fungerer det således, at nummer to og tre allerede er videre til semifinalerne. Fire til syv skal spille om at kvalificere sig til semifinalerne.

Chesterfield kom med deres syvendeplads med på sidste mandat, da de sluttede ét point foran Dagenham & Redbridge. Halifax sluttede med fjerdepladsen.

Chesterfield lå længe langt længere oppe i tabellen. De fik dog en dårlig afslutning på den ordinære sæson. Vi regner med, at deres nedtur fortsætter her i Halifax.

Vinderen af denne kamp skal møde nummer tre Solihull Moors i en semifinale, som skal spilles i Solihull, der er en forstad til Birmingham.

 

Derfor går Halifax videre

Kampen skal afgøres over én kamp, som skal spilles i Halifax. Årsagen til, at Chesterfield må tage en kort tur mod nord er ganske enkelt, at Halifax bedre slutplacering gør, at de får hjemmebanefordel.

Halifax sluttede nogenlunde godt af i National League. Her resulterede de sidste fire kampe i syv point. Nederlaget kom dog mod ligaens vindere Stockport County.

Nogen god afsluting på sæsonen kan man ikke sige, at Chesterfield havde. De sluttede nemlig af med at hente blot ét point i deres sidste fire kampe. Her tabte man til Bromley, Stockport og Torquay og spillede uafgjort med Woking i sidste kamp.

Dermed går man ikke ind til denne kamp med ret megen selvtillid i bagagen. Derudover har Halifax også været stærkest i de indbyrdes opgør.

Kampen i Chesterfield sluttede 1-1, men da holdene mødtes for lidt over en måned siden, vandt Halifax med 2-0 på hjemmebane.

Vi siger, at de ender med at gå videre til semifinalen, hvad end det bliver i ordinær spilletid eller efter straffesparkskonkurrence.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Halifax går videre. Hos Marathonbet får man odds 1,75 på dette.