Kamp: Dong Thap-Hai Phong

Spilforslag: Hai Phong vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 25. maj kl. 10:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Hai Phong skal rejse godt og vel 1.600 kilometer, når de skal møde Dong Thap i den vietnamesiske pokalturnering. Hai Phong spiller i den bedste vietnamesiske række – V.League 1, mens Dong Thap har hjemme i V.League 2. Det er dog ikke noget helt uvant situation for Hai Phong, da flere klubber i den bedste rækker spillere i det sydlige Vietnam, hvor Dong Thap altså har hjemme. Vi regner derfor ikke med, at den lange tur kommer til at få nogen større betydning for Hai Phong, som vi regner med vinder kampen.

 

Derfor vinder Hai Phong kampen

Hai Phong sluttede sidste sæson som nummer 12 af 14 hold i V.League 1. Dermed undgik lige præcis at skulle spille play-off om nedrykning. I år har de dog fået en ganske pæn start på sæsonen. I deres første kamp mødte de Thanh Hoa på udebane, som man slog med 1-0. Herefter fulgte et 1-1 resultat hjemme mod Quang Nam. Det er to hold, der ligesom Hai Phong sluttede i den nederste halvdel af ligaen i sidste sæson.

Der for var det naturligvis vigtigt for Hai Phong at vise, at de var klar i disse kampe. Det var ved begge lejligheder den ugandiske angriber Joseph Mpande, som scorede Hai Phongs mål. Afrikaneren lader med andre ord til at være stærk form fra start i denne sæson.

Hjemmeholdet, Dong Thap, sluttede sidste sæson som nummer ni af 12 hold i V.League 2. Sidst Hai Phong og Dong Thap var i samme række var tilbage i 2016, hvor begge var i V.League 1. Her sluttede Dong Thap sidst med blot otte point på kontoen. Hai Phong var derimod tæt på et mesterskab, som de desværre missede på målforskel – på grund af to mål! Siden da er Hai Phong dalet længere ned i tabellen for hver sæson. Vi tror dog stadig, at de har kvalitet nok til at slå Dong Thap, der som nævnt er et bundhold i den næstbedste række.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Hai Phong vinder kampen mod Dong Thap. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette resultat.