Dagens spilforslag: Under 2,5 mål i FK Akhmat Grozny-Dynamo Moskva

Kamp: FK Akhmat Grozny-Dynamo Moskva

Spilforslag: Under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,63

Spilstop: 13. marts kl. 17.30

Bookmaker: 888sport

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Flere og flere ligaer suspenderes dag for dag. Indtil videre kører den russiske Premier League dog videre. I fredagskampen gæster Dynamo Moskva bundholdet FK Akhmat Gozny. Til trods for at de er et bundhold har Akhmat Grozny ikke lukket synderligt mange mål ind. I deres sidste otte kampe har de ikke lukket mere end ét mål ind per kamp. Det vidner naturligvis om stor defensiv stabilitet. Dynamo har ikke scoret mere end to mål i denne sæson. Dermed er der ikke lagt op til en målrig kamp.

Derfor scores der mindre end 2,5 mål

FK Akhmat Grozny indtager som nævnt sidstepladsen i Premier League. Det til trods har de kun lukket 26 mål ind. Det er eksempelvis fem mål færre end FC Rostov, som ligger nummer tre. De har lukket 31 mål ind. Det viser, at Akhmat har en god defensiv kerne med Andrey Semenov og Wilker Ángel i midterforsvaret. De er gode til at lukke ned for modstanden. Deres problem er så desværre bare, at de ikke kan skabe det helt store selv. Akhmat har således blot scoret 14 mål i Premier League, hvilket kun Rubin Kazan har den tvivlsomme ære at kunne slå.

Akhmats modstandere fra Dynamo Moskva er ikke meget bedre stillet på målfronten. De har ligesom Akhmat et stærkt forsvar med kun 23 mål lukket ind. De har scoret 23 mål. Som nævnt har de endnu ikke scoret mere end to mål i en Premier League-kamp. Mod et defensivt stærkt Akhmat-hold er der ikke meget, der tyder på, at det skulle ændre sig. Sidst holdene mødtes sluttede det 1-1, og vi ser et lignende resultat som værrende ret så sandsynligt.

Kampen streames som alle andre kampe i den Russiske Premier League live på Ligaens officielle YouTube-kanal.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem FK Akhmat Grozny og Dynamo Moskva. Hos 888sport får man odds 1,63 på dette resultat.