Dagens spilforslag og odds: Xhaka går til stålet mod Cardiff

Spilforslag hver dag

Kamp: Cardiff City – Arsenal
Spilforslag: Granit Xhaka får et kort i kampen
Odds: 3,40
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Xhaka får kort hos Unibet

 

Cardiff City har endnu ikke scoret, selvom der allerede er spillet tre kampe i Premier League. Derfor har de selvfølgelig heller ikke smagt sejrens sødme, men de har alligevel formået at skrabe to point sammen via to målløse opgør. Arsenal startede rigtig skidt med to nederlag i træk, men de kom dog tilbage på sejrssporet mod West Ham i lørdags, hvor de med hiv og sving vandt 3-1. Nu mødes de to mandskaber i Wales, og der bliver garanteret masser af smæk for skillingen fra start til slut.

 

To toptændte mandskaber

Hvis vi får ret i, at det bliver en kamp med masser af fight, så kommer Arsenals schweiziske sekser til at være involveret i en masse tacklinger og dueller. Granit Xhaka er nemlig en hardhitter, og han giver sig altid 100 procent i nærkampene. Derudover elsker han også at brokke sig til dommeren over diverse kendelser, så han får rigtig mange gule kort i løbet af en sæson. Det var da også tilfældet i 2017/18, hvor han fik syv styk af slagsen i Premier League. I 2018/19 er han også startet ud med to advarsler i sine første tre opgør, så han fortsætter ud af samme spor som sidst.

Særligt når det går skidt for The Gunners, så er han rigtig let at irritere. Der skal sådan set ikke særlig meget til, før han mister besindelsen. Det så man både mod mestrene Manchester City og i London-derbyet mod Chelsea. Mod waliserne kunne både ham og holdet også sagtens komme i problemer, og hvis det kommer til at ske, så er det rigtig godt for vores væddemål. Vi satser på, at det kommer til at ske.

Derfor anbefaler vi at spille på, Granit Xhaka får et kort i kampen til odds 3,40 hos Unibet.

 

Odds på Xhaka får kort hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund