Dagens spilforslag og odds: Endnu et Xhaka-kort til samlingen

Spilforslag hver dag

Kamp: Arsenal – Tottenham Hotspur
Spilforslag: Granit Xhaka får et kort i kampen
Odds: 2,70
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Xhaka-kort hos Unibet

 

Julen nærmer sig med hastige skridt. Det betyder dog overhovedet ikke, at vi skal snydes for en masse god fodbold i fjernsynet. Klokken 20:45 skal der eksempelvis spilles Nordlondon-derby i EFL Cuppen på Emirates Stadium. For blot fjorten dage siden vi fik et brag af en kamp, da Arsenal endte vinde over Tottenham med 4-2. Her fik Granit Xhaka et gult kort efter 49 minuttes spil. Vi forventer mere af samme skuffe i aften, når den schweiziske sekser med stor sandsynlighed starter inde på den centrale midtbane.

 

Southampton-pletten skal vaskes væk

I opgøret den 2. december var der tænding og spænding fra start til slut, og der er ingen grund til ikke at forvente endnu en omgang underholdning i verdensklasse fra The Gunners og Spurs i aften. Fansene af de to klubber hader hinanden, og det kan man tydeligt se på spillerne, som lige giver den de der ekstra ti procent, der gør det mere intenst at se på.

En af dem som ikke holder sig tilbage for at give 110 procent i duellerne er Granit Xhaka. Seks gule kort står han noteret for indtil videre i denne sæson, og når han skal ligge inde i maskinrummet sammen med Lucas Torreira, så bliver der nok at se til. Tottenham har tonsvis af talent og kvalitet på midtbanen, og vi kunne sagtens se schweizeren begå et professionelt frispark i løbet af de 90 minutter.

Det vil være Xhakas første kamp i EFL Cuppen, hvis han med al sandsynlighed starter inde. Derfor skal han overhovedet ikke tænke på karantæne og kan spille fuldstændig frit, hvilket taler for, at han giver den gas fra første fløjt. Efter det pinlige 3-2-nederlag til Southampton i søndags, har han også noget at bevise overfor fansene og træneren.

Derfor anbefaler vi at spille på, Granit Xhaka får et kort i kampen hos Unibet. Det giver lige pt. odds 2,70.

 

Odds på Xhaka-kort hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund