Dagens spilforslag – Pedrero slår Samitier på 9. etape

Kamp: Giro d’Italia – 9. etape

Spilforslag: Antonio Pedrero slutter foran Sergio Samitier

Odds: 1,57

Spilstop: 10. oktober kl. 10:25

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Efter et par dage for sprinterne er bjergene tilbage i Giroen. Den 9. etape byder på en dag i Appenninerne, hvor klassementsrytterne igen skal være opmærksomme. To af disse er Movistar-duoen Antonio Pedrero og Sergio Samitier. De er inden etape henholdsvis nummer 15 og 16 i klassementer – 1.56 og 2.12 efter løbets førende rytter Joao Almeida. Vi mener, at Pedrero bliver bedst af de top Movistar-ryttere på 9. etape.

 

Derfor kommer Pedrero i mål før Samitier

På den store bjergetape til Etna var Antonio Pedrero en tand bedre end Samitier, som kom ind på 13. pladsen – 14 sekunder foran Samitier på 17. pladsen. Der er ikke nogen entydig kaptajn på Movistar-holdet, så de vil uden tvivl gøre, hvad de kan for at holde begge ryttere fremme.

Anotonio Pedrero er i gang med sin femte Grand Tour. Sidste sæson var en vigtig del af det hold, som vandt Giroen med Richard Carapaz. I Vueltaen var han også en god hjælper for Alejandro Valverde, som endte på andenpladsen. Inden denne sæson forlod Nairo Quintana, Mikel Landa og Carapaz alle Movistar. Det betyder, at ryttere som Pedrero nu får flere chancer for selv at lave resultater i kalenderens største løb.

Pedrero har vist, at formen er der med flot kørsel indtil nu i Giroen. Her kan har trække på sin store rutine. Samitier har knap så stor rutine. Han er i færd med sin anden Grand Tour. Hans første var sidste års Vuelta, hvor han blev nummer 112 i klassementet. Pedreros rutine gør, at det må blive ham, som der primært vil blive kørt for på holdet. Derfor mener vi, at han bør have gode forudsætninger for igen at slutte foran Samitier på denne bjergetape.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Antonio Pedrero kommer i mål før Sergio Samitier på 9. etape af  Giro d’Italia. Hos Bet365 får man odds 1,83 på dette væddemål.