Dagens spilforslag – Andrea Vendrame slår Stefano Oldani på 19. etape

Kamp: Giro d’Italia – 19. etape

Spilforslag: Andrea Vendrame slutter foran Stefano Oldani

Odds: 1,57

Spilstop: 23. oktober kl. 10:05

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Giroens 19. etape er sidste udkald for løbets sprintere, hvis de skal hente et godt resultat. Den byder nemlig på 258 næsten helt flade kilometer. Det er nærmest uhørt i en moderne Grand Tour. Havde etapen været placeret midt i løbet, var den med stor sandsynlighed endt med en sejr fra et udbrud. Men en mand som Arnaud Démare vil uden tvivl gerne have en spurt.

Démares Groupama-FDJ-hold har ikke andre dagsordner en den franske supersprinter, så de bør være opsatte. Cofidis er også tvunget til at gøre noget i håb om, at deres sprinter Elia Viviani endelig kan vinde.

To ryttere som kan drage fordel af de andre sprinterholds arbejde er AG2Rs Andrea Vendrame og Lotto Soudals Stefano Oldani. De italienske sprintere vinder muligvis ikke etapen, men de vil begge gå efter en topplacering. Her var størst tiltro til Vendrame, som allerede har kørt et par gode resultater hjem.

 

Derfor slår Vendrame Oldani på etapen

Andrea Vendrame har som nævnt gjort det godt på flere af løbets sprinteretaper. Bedst gik det på 4. etape, hvor han tog fjerdepladsen. Han viste også på den hårde 16. etape, at formen er i top. Her var han med i udbruddet på den kuperede etape, som blev vundet af Jan Tratnik. Det viser, at han stadig har overskud.

Stefano Oldani har ikke stukket snuden frem siden 11. etape, hvor han sluttede på ottendepladsen. Hans bedste placering i dette års Giro er en sjetteplads på 4. etape. Dette er 22-årige Oldanis første Grand Tour, så det er svært at vide, hvordan han kommer til at have det efter bjergene samt hvordan denne etapes længde vil påvirke ham.

Her regner vi med, at Vendrame er mere holdbar, og at han ender med at slutte foran Stefano Oldani, når der skal spurtes i Asti.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Andrea Vendrame kommer i mål før Stefano Oldani på 19. etape af  Giro d’Italia. Hos Bet365 får man odds 1,57 på dette væddemål.