Dagens spilforslag – Samitier slår Kangert på Giroens 16. etape

Kamp: Giro d’Italia – 16. etape

Spilforslag: Sergio Samitier slutter foran Tanel Kangert

Odds: 2,00

Spilstop: 20. oktober kl. 10:10

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Giroens 16. etape bliver en af flere hårde dage i løbets sidste uge. Det bør blive en god dag for et udbrud, da favoritternes må ventes at ville spare kræfterne til senere. To af de ryttere, som er langt nok efter i klassementet til, at de kan få lov til at køre afsted er Sergio Samitier og Tanel Kangert. Begge har vist, at de er i ganske udmærket form. På denne etape har vi dog største tiltro til Movistars Sergio Samitier.

 

Derfor kommer Samitier i mål før Kangert

Tanel Kangert lader til at være en mand, som har fået kørt sig i form gennem denne Giro. Det er især i den seneste weekends etaper, at han har imponeret. På enkeltstarten blev han en flot nummer syv.

På den efterfølgende bjergetaper blev det til endnu en fin præstation af Kangert, som kom ind på 17. pladsen. En anden rytter, som også viste sig flot frem på den etape, var spanske Sergio Samitier, som forsøgte sig med et angreb.

Den 25-årige Movistar-rytter har opgivet klassementet og må nu ventes at komme til at gå efter etapesejre. Han kan ikke helt være med i de højeste bjerge, men en etape som denne bør være god for Movistar-rytteren.

Dette må som nævnt ventes at blive en etape for udbruddet, så det bør kunne lade sig gøre for Samitier at komme afsted. Gør det det, kan han blive meget svær at have med at gøre.

Samitier har nemlig allerede vist, at han er ganske hurtig på stregen. På 3. etape, som også indeholdte et par stejle stigninger, sluttede han som nummer seks i spurten blandt det 20-mand store felt. Kommer han hjem i samme gruppe som Kangert, bør han kunne slå sin estiske modstander.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Sergio Samitier kommer i mål før Tanel Kangert på 16. etape af  Giro d’Italia. Hos Bet365 får man odds 2,00 på dette væddemål.