Kamp: Giro d’Italia – 15. etape

Spilforslag: Rafal Majka slutter foran Vincenzo Nibali

Odds: 1,72

Spilstop: 18. oktober kl. 11:05

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Der er en del ryttere, som skal hente tid efter gårsdagens enkeltstart. Der er stor usikker omkring hvilke bjerge kan køres i den sidste uge, så man skal forsøge sig allerede i på 15. etape, hvis man skal hente noget af det tabte tilbage. To af disse ryttere er Rafal Majka og Vincenzo Nibali, som begge tabte tid til specialisterne på enkeltstarten. Vi synes, at Majka har set bedst ud af de to, og derfor siger vi, at han slutter foran Vincenzo Nibali.

 

Derfor slår Rafal Majka Vincenzo Nibali på 15. etape

Vincenzo Nibali har gennem denne Giro lignet en mand, som stadig mangler et par procent på formen. Det er dog langt fra første gang i hans karriere, at det har været tilfældet.

Nibali plejer som nævnt at være bedst på de sidste store bjergetaper. Ser man på hans tidligere store Grand Tours er det faktisk ikke usandsynligt, at han taber lidt til på 15. etape til Piancavallo.

En mand som derimod ser ud til allerede at have ramt topformen er polske Rafal Majka. Han var på forhånd spået til at blive en af dem, som ville tabe meget tid på enkeltstarten på 14. etape. Sådan endte det dog ikke.

Her blev Majka nemlig nummer 16 og kun slået af tre øvrige ryttere fra top 10 – Brandon McNulty, Joao Almeida og Wilco Kelderman, som alle spået til at gøre det godt. Ser man på kampen mod Vincenzo Nibali, så tog Majka 17 sekunder på sicilianeren.

Nibali plejer normalt at være bedre end Majka i kampen mod uret. Sidste år kørte man en hård enkeltstart på 34,8 kilometer. Her slog Nibali Majka med hele 59 sekunder.

Vi regner derfor med, at Majka vil klare sig bedre på den hårde Piancavallo.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Rafal Majka kommer i mål før Vincenzo Nibali på 15. etape af  Giro d’Italia. Hos Bet365 får man odds 1,72 på dette væddemål.