Dagens Spilforslag

I dag spiller vi:

Kamp: Gimnastic vs Osasuna (Segunda Division, Spanien)

Vi spiller: Gimnastic: Odds 2.30 (set hos bet365)

Kampstart: Onsdag d. 25/5-2016 kl. 20.30

 

 

* Nye kunder får 1000 kr. velkomstbonus hos Bet365

 

Spilforslag: Gimnastic slår Osasuna

Gimnastic de Tarragona er oprykkere til Segunda Division før denne sæson, og nu har den catalanske klub muligheden for at vende tilbage til den fornemste række med to oprykninger i træk. Med tre kampe tilbage af sæsonen, er det nemlig kun ét point der adskiller Gimnastic fra en plads i top 2, som giver direkte adgang til næste sæsons La Liga.

Kun ét nederlag er det blevet til i de sidste 20 kampe, og på hjemmebane har ‘Nastic kun tabt to kampe hele sæsonen. Gimnastic indtager før aftenens kamp en 3. plads, tre point foran netop Osasuna på 4. pladsen.

Osasuna gør det også godt i indeværende sæson, men det er primært via en fabelagtig hjemmebane-statistisk, at Osasuna er at finde i toppen af tabellen. På udebane imponerer Osasuna ikke helt på samme vis, og i sidste udekamp blev det således til 0-0 ude mod bundproppen – og allerede nedrykkede – Athletic Bilbao B. Før det spillede Osasuna også skuffende 0-0 hjemme mod Ponferradina, som ligeledes har hjemme i nedrykningszonen af de 22 hold store liga. Gassen er således gået lidt af ballonen hos Osasuna, som dog vandt det seneste opgør med 3-2 hjemme over Numancia.

Gimnastic går ind til opgøret med tre sejre i de fire seneste kampe. Den seneste hjemmekamp var mod ligaens nummer to – Leganes – som i øvrigt sluttede 0-0. Vi forventer at Gimnastic har kvaliteten til at afgøre sagerne på hjemmebane mod Osasuna, og derfor spiller vi 1-tallet til odds 2.30 hos bet365.

Odds på Dagens Spilforslag her >>

 

Se flere odds på Gimnastic vs Osasuna

bet365 tilbyder et hav af odds-markeder på kampen mellem Gimnastic vs Osasuna, og herunder kan du se flere udvalgte real-time odds på kampen.

Indlæser...
Indlæser...

 

Stillingen i Segunda Division

Indlæser...

 

Bet365 Logo