Dagens spilforslag – Gamba Osaka taber til oprykkere

Kamp: Gamba Osaka – Tokushima Vortis

Spilforslag: Tokushima Vortis vinder kampen

Odds: 2,80

Spilstop: 27. maj kl. 12:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Gamba Osaka fik langt fra nogen optimal start på sæsonen med adskillige aflyste kampe på grund af pandemien. Det endte med at gå ud over fem af deres første seks kampe. Nu har de dog indhentet meget af det tabte og er blot tre kampe fra, hvor de burde være.

Man kan dog godt se på præstationerne, at den dårlige optakt har sat sine spor. Her har Gamba nemlig blot hentet syv point fra deres første 12 kampe.

Nu gælder det så et møde med oprykkeren Tokushima Vortis, som har fået en pæn start på tilværelsen i Japans bedste række. Vi regner med, at de fortsætter denne mod det kriseramte Gamba Osaka-mandskab.

 

Derfor vinder Tokushima Vortis kampen

Sidste sæson vandt Tokushima Vortis fra byen Naruto i Tokushima-præfekturet J2 League. Det er deres første tur i den bedste række siden 2014.

Efter blot to point fra deres første fem kampe, vandt de deres efterfølgende tre. Herefter fulgte en flot 2-1-sejr ude mod Cerezo Osaka og fire nederlag. De har dog leveret et på opsigtsvækkende resultater de sidste par kampe.

Her lagde man ud med at slå Sanfrecce Hiroshima med 1-0, spillede 0-0 med topholdet Nagoya Grampus.Topscoreren indtil nu er den japanske kantspiller Taisei Miyashiro, som har scoret fem mål.

Hos Gamba ser det som nævnt langt mindre lyst ud. Osaka-klubben har i deres sidste seks kampe blot præsteret at tage to point. Senest tabte man 1-0 til FC Tokyo. I kampen inden denne tabte man hjemme til en anden Tokyo-klub i form af Urawa Red Diamonds, hvor man blev sænket af Kasper Junker, som lavede to af Urawas mål i den kamp.

Vi regner med, at det bliver en endnu en svær kamp for Gamba Osaka, som vi siger ender med at tabe til Tokushima Vortis.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Tokushima Vortis slår Gamba Osaka. Hos Onside Betting får man odds 2,80 på dette væddemål.