Dagens spilforslag – G2 vinder første bane mod OG

Kamp: G2 vs OG

Spilforslag: G2 vinder første bane mod OG

Odds: 1,60

Spilstop: 31. marts kl. 14:25

Bookmaker: 888sport

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

CS:GO’s svar på Champion League ESL Pro Leauge er en af de få store begivenheder, som stadig kan fortsætte under de nuværende forhold. I denne kamp mødes franske G2 og europæiske OG. Der er dansk deltagelse i kampen i form af den tidligere North-spiller, Valdemar ‘valde’ Bjørn Vangså, som spiller for OG.

 

Derfor vinder G2 første bane

Franske G2 er inde i en yderst fornuftig stime. Siden 16. december har kun russiske Natus Vincere formået at slå franskmændende, som altså ellers bare har fejet al modstand af banen. Det gik senest ud over europæiske FaZe, som man slog over tre kampe. FaZe er også et af de bedste hold for tiden, men det lykkedes G2 at slå dem over tre runder. Ved den lejlighed spillede man med banerne Nuke, Dust2 og Train. Her vandt G2 på bane et (Nuke), som var valgt af FaZe.

OG har vundet tre af deres seneste fem kampe. Senest tog de en flot sejr mod mousesports over tre baner. Her imponerede danske ‘valde’ især med sit spil. Som deres statistik antyder, har der dog også været problemer. Man har tabt til GODSENT og Heretics. Det kan derfor være svært at vide, hvor man har OG, da deres resultater har været svingende.

G2 og OG mødtes senest i BLAST Premier Spring Series. Her mødtes de to gange. I det første af disse to møder var G2 helt urørlige. De skulle blot bruge to baner på at afgøre kampen. Disse blev vundet med 16-8 og 16-6. I andet opgør mellem holdene var det anderledes tæt. Her vandt G2 Inferno og Nuke-banerne, mens OG tog sig af Dust2. Med G2’s nuværende stime in mente er det derfor svært ikke at sige, at G2 bør trække det længste strå i denne kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: G2 vinder første bane. Hos 888sport får man odds 1,60 på dette resultat.