Dagens spilforslag – Wolves får point mod Fulham

Kamp: Fulham – Wolverhampton

Spilforslag: Wolves vinder eller spiller uafgjort (Wolves +1)

Odds: 1,54

Spilstop: 9. april kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Wolverhampton og Fulham har tilsammen fået ét point i deres seneste fire kampe. Det er værst for Fulham, som stadig er at finde under stregen.

Wolverhampton har haft et par svære kampe, hvor de trods alt har vist lovende takter. Vi regner derfor også med, at de er holdet, som har størst chance for at vinde denne kamp. Det kan dog også ende uafgjort, hvorfor vi har valgt et handicapspil.

 

Derfor får Wolverhampton point

Wolves har blot hentet ét point i løbet af foråret. Det kom i kampen mod Aston Villa, som endte 0-0. Derudover har man haft et par svære kampe mod Manchester City, Liverpool og West Ham.

Det er naturligvis et ret så hårdt program. City ligner en stensikker engelsk mester, mens Liverpool og West Ham er med i kampen mod top fire.

Wolves fik en skidt start på kampen mod West Ham. Her var man nemlig bagud med 3-0 efter blot 38 minutter. Belgiske Leander Deondoncker fik dog reduceret inden pausen. Halvvejs inde i anden halvleg fik Fábio Silva reduceret yderligere med sit tredje sæsonmål. Chancerne var derefter til mere, men det blev desværre for Wolves ved de 3-2 til West Ham.

Den gode afslutning bør dog give Wolves tro på tingene inden kampen mod Fulham. Det var desuden første gang i seks kampe, at man scorede mere end et mål, så det er også noget, som de kan bruge til noget.

Mindre positivt ser det ud for Fulham. Scott Parkers mandskab havde endelig muligheden for at kravle over stregen med en sejr mod Aston Villa. De fik tilmed foræret 1-0-målet af Tyrone Mings efter en times spil. Derefter gik alt dog galt, da Villas Trezeguet scorede to gange og Watkins en til slutresultatet 3-1 til Villa.

Det kan ikke undgå at have påvirket Fulham at smide tre så vigtige point på sådan vis. Vi mener derfor, at Wolves, som trods alt havde gode perioder mod West Ham, har de bedste forudsætninger for at få point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Wolverhampton får point mod Fulham (Wolverhampton +1). Hos Onside Betting får man odds 1,54 på dette væddemål.