Kamp: Fulham-Cardiff

Spilforslag: Fulham vinder kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 30. juli kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Første opgør i play-off-semifinalen mellem Cardiff og Fulham endte med en udesejr på 2-0 til London-holdet. Nu skal Fulham så gøre arbejdet færdigt hjemme på Craven Cottage og derved sikre sig, at det kun bliver til en enkelt sæson i Championship. Intet er givet på forhånd, men vi regner med, at Fulham kommer til at have styr på dere walisiske modstander.

 

Derfor vinder Fulham kampen

Fulham er et af få hold i ligaen, som har været ganske stabile over sæsonen. De kom op på play-off-pladserne i slutningen af november. Der har de så ligget lige siden. De er desuden i fremragende form. Deres sidste syv ligakampe bød på fem sejre og to uafgjorte. I denne periode mødte man hold som West Bromwich, Nottingham Forest og Cardiff. Sidstnævnte blev slået med 2-0 i London. I sidste kamp spillede Fulham 1-1 med et yderst formstærkt Wigan-hold, som blot havde tabt én af deres seneste 14 kampe.

Cardiff gik også ind til semfinalerne med momentum. Waliserne havde sikret sig femtepladsen med tre sejre på stribe mod Derby, Middlesbrough og Hull. Her det mest imponerende resultat 2-1 sejren over Derby, som på daværende tidspunkt stadig kunne når en play-off-plads. Herefter fulgte en 3-1-sejr mod Middlesbrough og senest en sejr på 3-0 mod allerede nedrykkede Hull.

I første opgør mellem Cardiff og Fulham kom første scoring kort inde i anden halvleg. Fulham bragte sig nemlig foran efter 49 på et flot solomål af Josh Onomah. I kampens overtid scorede Neeskens Kebano til kampens resultat 2-0. Det kunne dog let være blevet til meget mere for Fulham, som noterede sig for hele 13 skud på mål mod Cardiffs 13. Samtdig havde udeholdet hele 62% i boldbesiddelse. Fulham manglede endda deres topscorer Aleksandar Mitrovic, som var ude med en mindre skade.

Fulham har dermed vundet de seneste to møder mellem holdene med 2-0. Vi ser ingen grund til, at de ikke skulle kunne tage endnu en sejr mod Cardiff og sikre sig en plads i play-off-finalen, hvor der som bekendt er en formue på højkant.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Fulham vinder kampen mod Cardiff. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette resultat.