Kamp: FC Fredericia – AC Horsens

Spilforslag: FC Fredericia får point

Odds: 1,90

Spilstop: 23. maj kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

AC Horsens er snublende tæt på en hurtig tilbagevenden til Superligaen. Det kræver enten en sejr eller to uafgjorte i de to sidste kampe eller, at FC Helsingør sætter point til.

Den Gule Fare ligger med andre ord lunt i svinget. Det er dog på ingen måde slut endnu, og der venter en svær udekamp mod FC Fredericia, som allerede har drillet tophold i dette mesterskabsspil.

Horsens har da også haft problemer med deres naboer mod syd tidligere på sæsonen. Vi har tiltro til, at Fredericia atter kan drille 1. Divisions tophold.

 

Derfor får FC Fredericia point

FC Fredericia startede slutspillet på femtepladsen, og den placering sidder de fortsat på med to runder tilbage. I løbet af slutspillet første otte kampe er det blevet til fire sejre en uafgjort og tre nederlag.

Nederlagene er kommet mod Lyngby, Helsingør og senest Hvidovre. De to sidstnævnte faldt på udebane. Nu er man dog hjemme på Monjasa Park.

Fredericia har i løbet af slutspillet vundet tre af deres fire hjemmekampe og med i alt ti sejre, så er de faktisk det hold, som har vundet flest kampe på eget græs.

Nu møder de dog ligaens bedste udebanehold form af AC Horsens. De Gule var dog ikke ligefrem skræmmende i deres seneste udekamp i Nykøbing.

Her var Horsens bestemt ikke uheldige med at kunne rejse hjem med en 1-0-sejr i bagagen. Nykøbing havde nemlig flere gode muligheder for at sikre mindst et point mod topholdet.

Holdenes seneste tre kampe er endt med en sejr til hver og en uafgjort. Det var seneste kamp tilbage i april, som endte 0-0. Det er med andre ord ganske jævnbyrdigt mellem de østjyske hold.

Vi mener derfor, at FC Fredericia bør have gode muligheder for at sikre sig mindst et point for AC Horsens.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Fredericia vinder eller spiller uafgjort (FC Fredericia 1X). Hos Marathonbet får man odds 1,90 på dette.