Kamp: Frankrig – Danmark

Spilforslag: Frankrig vinder kampen

Odds: 1,72

Spilstop: 3. juni kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Så er det tid til endnu en omgang Nations League. For Danmark og de øvrige VM-nationer bliver det en vigtig mulighed for at se, hvor man står inden vinterens slutrunde.

Derudover for Kasper Hjulmands tropper også muligheden for at prøve sig an mod Frankrig. Danskerne skal møde de franske verdensmestre to gange i Nations League. Danmark og Frankrig er som bekendt i samme VM-pulje, så de to hold får set noget til hinanden i 2022.

Det bliver selvsagt ingen let kamp for danskerne på Stade de France. Vi regner da også med, at det desværre bliver de franske værter, som løber med de tre point.

 

Derfor vinder Frankrig kampen

For det første så er den franske trup decideret skræmmende. De råder over navne som Mbappé, Benzema, Griezmann, Kanté, Hernández og Lloris.

En ting er naturligvis at have mange stjerner. En anden er at få det til fungere. Det viste Didier Deschamps, at han formår, da han vandt VM med Frankrig for fire år siden. Han overtog posten i 2012, hvor det franske landshold havde nået et historisk lavpunkt.

Frankrig har spillet to venskabskampe i år, hvor man har slået Elfenbenskysten og Sydafrika. Danmark har ligeledes spillet to venskabskampe, hvor det blev til et nederlag mod Holland og en sejr over Serbien.

Danmark har været et svært hold at slå under Kasper Hjulmand. De har dog haft det svært mod de helt store nationer.

I 2020 mødte Danmark Belgien og England á to omgange. Det resulterede i to nederlag til belgierne og fire point mod England.

I 2021 spillede vi uafgjort med Tyskland, mens vi ved EM tabte til Belgien og England. I år har Danmark som nævnt tabt til Holland med 2-4.

Vi regner med, at Danmark kommer til kort mod Frankrig, men forhåbentlig vinder de til VM, når det for alvor gælder.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Frankrig vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,72 på dette.