Dagens spilforslag – Målrig EL-finale

Kamp: Eintracht Frankfurt – Rangers FC

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,96

Spilstop: 18. maj kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Så er det blevet tid til at finde vinderen af dette års Europa League. Dette års finalister er tyske Eintracht Frankfurt og skotske Rangers.

Frankfurt har vundet turneringen tilbage i 1980, hvor de slog Borussia Mönchengladbach i finalen. Rangers var i finalen i 2008, hvor man måtte se sig slået med 2-0 af Zenit.

Der er tale om et møde mellem to hold, som har overrasket i dette års turnering. Der er meget på spil for begge hold. Frankfurt har haft en skidt sæson i Bundesligaen, så dette er deres eneste chance for europæisk fodbold til næste sæson. Hvis de klarer den, så bliver det til gengæld også i form af Champions League,

Rangers er i kraft af deres andenplads i skotland sikret deltagelse i tredje runde af kvalifikationen til Champions League. De vil dog uden tvivl foretrække en direkte billet ligesom rivalerne Celtic.

Vi mener, at der er lagt op til en tæt kamp i Sevilla. Begge hold har været del af underholdende opgør på vejen mod finalen, og den tendens regner vi med kommer til at fortsætte.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Siden gruppespillet har Frankfurt slået Real Betis, FC Barcelona og West Ham ud. Alle gangene har tyskerne været underdogs.

En del af forklaringen på deres succes er deres dygtige offensiv. I de i alt seks kampe har man scoret ni mål i ordinær spilletid. I tre af kampene er det endt med mindst tre mål i alt.

Rangers har også været undertippede på vejen mod finalen. De har mødt Borussia Dortmund, Røde Stjerne, SC Braga og senest RB Leipzig.

De har med andre ord gode erfaringer med tyske modstandere. Kampene mod Dortmund endte 4-2 og 2-2, mens det blev 0-1 og 3-1 mod Leipzig.

De to hold kommer som nævnt ikke til mangle motivation forud for denne kamp. Det er ydermere to hold, der allerede har vist, at de kan håndtere modgang. Vi regner med, at det bliver en underholdende og målrig affære på Ramón Sánchez Pizjuán Stadium.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Eintracht Frankfurt og Rangers FC. Hos Marathonbet får man odds 1,96 på dette.