Kamp: Eintracht Frankfurt – FC Barcelona

Spilforslag: FC Barcelona vinder kampen

Odds: 1,73

Spilstop: 7. april kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Barcelona er flyvende i La Liga, hvor man ikke har tabt i over fire måneder. Xavi har med andre ord for alvor fundet melodien, og der er i den grad fornyet optimisme i den catalanske storklub.

Der skal dog gå noget helt galt for Real Madrid, hvis mesterskabet skal komme i spil igen. Derfor ligner Europa League Barcelonas eneste chance for et trofæ i denne sæson.

Nu gælder det disse kvartfinaler mod tyske Eintracht Frankfurt med Jesper Lindstrøm på holdet. Frankfurt går ind til kampen med et skuffende resultat fra weekenden i bagen, mens Barca kommer med god vind i sejlene.

Vi regner da også med, at det bliver catalanerne, som ender med at sikre sig et godt udgangspunkt forud for returkampen hjemme på Camp Nou.

 

Derfor vinder FC Barcelona kampen

Den 6. november blev Xavi udnævnt til ny cheftræner i FC Barcelona. Nu har Barcelona ikke tabt en ligakamp siden den 4. december. I det tidsrum er det blevet til fire uafgjorte ligakampe og hele ti sejre – senest seks i streg.

Særligt Barcelonas to seneste sejre har været imponerende. Her har man nemlig slået Real Madrid med hele 4-0 på udebane og senest Sevilla med 1-0.

De sejre betyder, at man nu har fire point ned til femtepladsen. Barcelona er ude af Copa del Rey, og dermed kan man tillade sig at prioritere Europa League – en turnering, som man aldrig har vundet. Man har dog været i semifinalen flere gange, da turneringen hed UEFA Cuppen.

For at når endnu en semifinale, skal de dog forbi Frankfurt, som vandt UEFA Cuppen tilbage i 1980. Mens Frankfurt i denne sæson har gjort det godt i Europa, så har de ikke haft den store succes i Bundesligaen, hvor man ligger på en niendeplads.

I seneste runde skuffede man ved at spille 0-0 hjemme mod Greuther Fürth, som ligger sidst i ligaen. Nu skal de op imod et Barca-hold med spillere som Pedri, Pierre-Emerick Aubameyang og Ferran Torres, som er i forrygende form.

Det tror vi bliver for stor en mundfuld for Frankfurt.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Barcelona vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,73 på dette.