Kamp: Ferencváros – BSC Young Boys

Spilforslag: BSC Young Boys vinder kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 24. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Det første opgør mellem Young Boys of Ferencvaros sluttede med en 3-2-sejr til det schweiziske hjemmehold. Det er de uden tvivl ovenud tilfredse med. De måtte nemlig spille 65 minutter i undertal.

Dermed ser det da også ganske godt ud for Young Boys inden returopgøret i Ungarn. Her skal hjemmeholdet vinde med mindst et mål for at holde drømmen om Champions League i live. Det mener vi godt, at Young Boys kan udnytte. Derfor siger vi, at de også vinder dette opgør.

 

Derfor vinder Young Boys kampen

Der var gang i den i første halvleg på Stadion Wankdorf, da Young Boys mødte Ferencvaros. Ungarerne kom foran efter omkring et kvarters spil ved Franck Boli. Få minutter efter fik hjemmeholdets Meschack  Elia dog bragt balance i regnskabet.

Efter 25 minutters spil indtraf katastrofen dog for hjemmeholdet. Her modtog højrebacken Silvan Hefti nemlig et direkte rødt kort for, hvad dommeren vurderede til at være en nødbremse. Det kastede også et straffespark af sig, som Ferencvaros’ Guillaume Faivre dog misbrugte.

Hjemmeholdet Vincent Sierro fik dog løftet humøret hos publikummet, da han fem minutter inden pausen bragt Young Boys’ ti mand foran med 2-1.

Det var naturligvis en føring, som skulle forsvares hjem i anden halvleg. Angreb er som bekendt det bedste forsvar, og det leverede Ulisses Garcia et fremragende eksempel på med sin scoring til 3-1.

Det lykkedes dog Boli med sit andet mål at få reduceret til 3-2. Det ændrer dog ikke på, at det er et fremragende udgangspunkt for Young Boys, som kan udnytte, at Ferencvaros SKAL have scoret. De viste da også med deres blot ti mand i 65 minutter, at de sagtens kan bide skeer med ungarerne. Vi spår dem derfor til at have gode chancer for at vinde i Ungarn.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Young Boys vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette væddemål.