Kamp: FC Nordsjælland – Vejle BK

Spilforslag: FC Nordsjælland vinder kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 23. august kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

FC Nordsjælland lader til at have overvundet en skidt start på sæson, og er med i den sjove ende af tabellen efter tre sejre på stribe. Den stime skal gerne fortsætte ligaens bundprop – Vejle.

Vejle har netop fyret cheftræner Carit Falch efter blot fem kamp i jobbet. De har blot ét point efter de første fem kampe, og vi regner også med, at det bliver tilfældet efter kampen mod Vejle.

 

Derfor vinder FC Nordsjælland kampen

Som nævnt fik FC Nordsjælland ikke den bedste start på sæson. De lagde således ud med at tabe 2-1 til Viborg. Derefter spillede man dog 0-0 mod AGF. FC Nordsjællands spil var dog langt bedre en resultaterne viste.

Det beviste de også i tredje spillerunde, hvor SønderjyskE blev slået med 2-0 i Haderslev. Siden da er det også blevet til flotte sejre over OB og senest det regerende mestre Brøndby.

FC Nordsjælland er et hold, som typisk får spillet sig frem til mange chancer i løbet af deres kampe. De er således det hold i Superligaen, som har næstflest afslutninger med 60 efter FC Midtjyllands 68.

Nu gælder det så et møde med Vejle, som er det hold, der har scoret næstfærrest mål i ligaen med blot tre på fem kampe. Det er skidt, når man samtidig med ti mål imod sig fører den statistik sammen med Viborg.

Sidste uges 1-0-nederlag til AaB blev dråben, som fik bæret til at flyde over for Vejle-ledelsen, som fyrede Carit Falch. Vejle ventes at præsentere en ny træner efter kampen mod FCN.

Vi regner med, at de får det svært i den kamp mod et som nævnt stærkt spillende FC Nordsjælland-mandskab. Derfor har vi da også svært ved at se andet end en hjemmesejr i denne kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Nordsjælland vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette væddemål.