Kamp: FC Nordsjælland – SønderjyskE

Spilforslag: FC Nordsjælland vinder kampen

Odds: 1,88

Spilstop: 11. marts kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er dømt bundgyser i Superligaen, når SønderjyskE gæster FC Nordsjælland. SønderjyskE ligger med deres 11 point sidst i Superligaen, mens FC Nordsjælland ligger lige over stregen med deres 20 point.

Dermed kan FC Nordsjælland med tre point tage et stort skridt mod overlevelse. Sjællænderne hentede i sidste runde deres første sejr siden august. Nu siger vi, at de henter endnu en her mod SønderjyskE.

 

Derfor vinder FC Nordsjælland kampen

FC Nordsjælland fik en stærk start på sæsonen, da de hentede 13 af 18 mulige point i deres første seks kampe. Efterfølgende er man dog gået mere eller mindre totalt i stå i og med, at man efter 20 kampe blot har 20 point.

I seneste runde fik man dog tanket tiltrængt selvtillid. Her ventede ellers en svær kamp mod AGF, som var på jagt efter en plads i mesterskabsspillet.

Da der med omkring et kvarter igen stod 2-1 til AGF, var der ellers ikke meget, som tydede på, at FCN endelig skulle hente en sejr. Det fik scoringer af Mads Hansen og Simon Adingra dog lavet om på.

Det er en sejr, der giver lidt ro på, da man nu har syv point ned til Vejle. Endnu tre point her mod SønderjyskE vil dog være guld værd for Farum-holdet.

SønderjyskE må dog også have styrket moral efter sidste runde. Her fik man vendt et truende 0-2-nederlag mod OB til 2-2. SønderjyskE er dog som nævnt stadig i massive problemer. De har nemlig blot vundet sølle to kampe i denne sæson.

Da SønderjyskE og FC Nordsjælland krydsede klinger i Haderslev endte med en 2-0-sejr til FCN på mål af Oliver Villadsen og Adingra. Vi regner med, at dette bliver endnu en sejr til FCN, som trods alt har vist mere lovende takter end SønderjyskE på det seneste.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Nordsjælland vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,88 på dette.