Kamp: Silkeborg-FC Nordsjælland

Spilforslag: FC Nordsjælland vinder kampen

Odds: 1,58

Spilstop: 29. maj kl. 19:00

Bookmaker: ComeOn!

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

ComeOn Følg spilforslaget nu

Indbetal mellem 100 og 1.000 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Min. odds: 1,80 | Indbetaling med paysafecard, Skrill og Neteller kvalificerer ikke til bonus

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

FC Nordsjælland viser endnu engang i år, hvor fantastisk deres ungdomsafdeling er. Deres startopstilling har i denne sæson haft en gennemsnitsalder på blot 22 år og 224 dage. Det er vel at mærke to år og syv dage mindre end Silkeborg, som er ligaens næstyngste hold. FC Nordsjællands målmand, Nikolai Larsen (29 år), og kaptajn ,Kian Hansen (31 år), er dem, der trækker gennemsnitsalderen i vejret. Efter dem er tredjeældste spiller Ulrik Jessen med 23 år. Nu skal Nordsjællands unge tigere på jagt i Silkeborg. Her tror vi, at de vender hjem med tre point.

 

Derfor vinder FC Nordsjælland kampen

FC Nordsjælland har været fast inventar i Superligaens mesterskabsspil. I de seneste tre sæsoner er man nemlig sluttet i top seks efter grundspillets 26 kampe. Her er det blevet til en femte-, tredje- og en sjetteplads for Farum-holdet. Det er ganske imponerende af et hold, der som nævnt næsten udelukkende bruger ungespillere. Mange af disser kommer desuden fra klubbens egne akademier. I år ser de endnu engang ud til at have kurs mod slutspillet. Der er dog ikke langt ned til AaB og Randers, så en sejr mod Silkeborg er et krav. I grundspillets sidste runde skal FC Nordsjælland nemlig møde det suveræne tophold FC Midtjylland,

Silkeborg har mildt sagt ikke haft den bedste sæson. Der er særligt en katastrofal start på sæsonen, som har ødelagt det for jyderne. Vi skulle til 13. spillerunde, før de fik sæsonens første sejr i en vild 4-3-kamp i Århus. Herefter er det blevet til yderligere to sejre mod henholdsvis Randers og endnu en mod AGF. De er dog fortsat i store problemer, da de sammen med Esbjerg og Hobro er isoleret i bunden af ligaen.

 

Form og historik er med FCN

Begge hold har fået spillet en træningskamp op til ligaens genstart. Det blev til succesoplevelser for begge mandskaber. Silkeborg slog Vejle med 2-1, mens FC Nordsjælland vandt med 1-0 mod HB Køge. Sæsonens første møde mellem FC Nordsjælland og Silkeborg endte 2-2. Her så Silkeborg ud til at være på vej mod sæsonens første sjer, men mål af Mohammed Kudus og Abu Francis spolerede festen. Det er værd at bemærke, FC Nordsjælland ligesom Silkeborg ikke fik den bedste start på sæsonen, men er kommet efter det senere hen. De var ubesejrede i deres sidste fem kampe inden ligaens pause. Her blev det til fire sejre og en uafgjort mod Brøndby.

Silkeborg har ikke slået FC Nordsjælland siden novemebr 2010. Vi tror da også, at Nordsjællads gode statistik fortsætter med endnu en sejr mod Silkeborg.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Nordsjælland vinder kampen mod Silkeborg. Hos ComeOn! får man odds 1,58 på dette resultat.

Hvis man spiller 10 kroner hos ComeOn! deltager man i lodtrækningen om en sportsrejse til en værdi af 25.000 til USA. Her vil man få stor oplevelse ved en NFL playoff-kamp. Konkurrencen er udelukkende for danske kunder hos ComeOn. Læs mere om konkurrencen her.