Dagens spilforslag – FCM holder kursen

Kamp: FC Nordsjælland – FC Midtjylland

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen

Odds: 1,58

Spilstop: 26. april kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

FC Midtjylland har fået en fremragende start på mesterskabsspillet og ligner i høj grad et hold på mesterskabskurs. Brøndby er dog blot fire point efter, så der er ikke råd til fejltagelser.

Derfor vil det naturligvis kun være tre point, som gælder, når man gæster FC Nordsjælland i Farum. Vi regner da også med, at FC Midtjylland kommer til at rejse hjem til Jylland med tre point i bagagen.

 

Derfor vinder FC Midtjylland

FC Midtjyllands fire første kampe i mesterskabsspillet har resulteret i ti af 12 mulige point. Det er faktisk kun Randers, som har formået at tage point mod FC Midtjylland, da de to spillede 0-0.

I seneste kamp kunne man foran 4.450 tilskuere på MCH Arena imponere med en flot 4-1-sejr mod FC København. Man førte med 1-0 ved pausen efter en scoring af Júnior Brumado.

I løbet af de første kvarter af anden halvleg fik Anders Dreyer og Pione Sisto stort set lukket kampen med deres scoringer til 3-0. Herefter fik Mustapha Bundu og Lasse Vibe scoret for hver deres hold, og dermed endte det altså 4-1 til FC Midtjylland.

Nu gælder det så FC Nordsjælland, der så småt er kommet ned på jorden efter en fremragende start på slutspillet. De havde syv point fra deres første tre kampe mod AGF, Randers og FC København. I midtugen endte det dog med et 3-0-nederlag mod Brøndby.

Det var faktisk FC Nordsjællands første nederlag siden 15. spillerunde af grundspillet. Det skal derfor blive interessant at se, hvordan de reagerer på den modgang.

Vi regner med, at denne kamp ender med endnu en sejr til FC Midtjylland, som lader til at blive svære at stoppe i mesterskabskampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland slår FC Nordsjælland. Hos Onside Betting får man odds 1,58 på dette væddemål.