Dagens spilforslag – FCK tager vigtig sejr i Farum

Kamp: FC Nordsjælland – FC København

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 2,05

Spilstop: 10. maj kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

FC København har vind i sejlene efter to sejre over AGF. Dermed ser det mere end fornuftigt ud med hensyn til tredjepladsen, og man kan nu kigge op i tabellen. Her er der fire point op til rivalerne Brøndby, som FCK naturligvis gerne vil hente.

Det kræver dog formentlig tre point i denne kamp mod FC Nordsjælland. Farum-mandskabet har fået fire point fra deres sidste fire kampe og fik i seneste runde bank af FC Midtjylland. Vi regner da også med, at det bliver FC København, som ender med at løbe med de tre point.

 

Derfor vinder FC København kampen

FC København står altså med gode kort på hånden med hensyn til som minimum at sikre sig bronzen. Der resterer fire kampe, og man har et forspring på seks point til AGF, som har Brøndby og FC Midtjylland i deres to sidste kamp. En sejr i dette opgør vil dermed gøre det svært for AGF at hente FCK.

Samtidig havde FCK inden denne runde blot fire point op til Brøndby. Derfor kan man med rette have ambitioner om at tage en sølvet for næsen af konkurrenterne.

Der er gode muligheder for at hente tre point mod et ustabilt FC Nordsjælland-hold. I FC Nordsjællands tre sidste kampe har man tabt 3-0 til Brøndby, vundet 3-2 over FC Midtjylland og derefter tabt 3-0 til Midtjylland. De er med andre ord svære at blive kloge på.

I kampen forinden disse spillede FC Midtjylland 2-2 med FCK. De øvrige indbyrdes opgør endte begge med sejre til FCK på 3-2 og 1-0. Vi mener, at der er meget, som tyder på, at FCK fortsætter deres gode stime med tre point i Farum.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København slår FC Nordsjælland. Hos Onside Betting får man odds 2,05 på dette væddemål.