Dagens spilforslag – Over 2,5 mål i FCN-Brøndby

Kamp: FC Nordsjælland-Brøndby

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,62

Spilstop: 8. marts kl. 18.00

Bookmaker: Mr Green

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Brøndby og FC Nordsjælland har begge fået gode starter på forårsæsonen. FC Nordsjællannd har vundet deres tre første kampe. I første kamp scorede de hele seks mål mod Horsens hjemme på Right to Dream Park. Det resultat blev efterfulgt af 2-1-sejre mod henholdsvis SønderjyskE og Esbjerg. FC Nordsjælland har på ingen måde haft problemer i denne sæson, når det kommer til at score mål. De er faktisk det mest scorende hold i Superligaen med hele 44 mål. Det næstmest scorende hold er deres modstandere fra Brøndby med imponerende 42 mål. Der kan dermed være lagt op til en målfest, når de to hold mødes på Right to Dream Park. Der er meget på spil i en kamp, hvor hjemmeholdet med en sejr kan gå forbi Brøndby, som til gengæld kan give sig selv lidt pusterum og måske komme tættere på AGF.

Hvis tror på en sejr til Brøndby, kan du som ny spiller hos Mr. Green få odds boost på dette. I dette tilfælde vil du kunne spille på Brøndby-sejr til odds 10.00.

 

Mr Green - Nordsjælland-Brøndby

 

 

Mange gode målnæser

Sæsonens første opgør mellem de to var da også ganske målrigt. Tilbage i september slog Brøndby nemlig FC Nordsjælland i en 4-2-sejr på Brøndby Stadion. Med deres mange januar-salg in mente, kunne man være bekymret for Brøndbys evner til score mål. De har dog vist, at de sagten kan uden de mange profiler, som man har sagt farvel til. Man har således lavet fem mål i sine første tre kampe her i foråret. Især samarbejdet mellem angriberne Samuel Mraz og Simon Hedlund har set lovende ud. De er bege kommet godt fra start med mål og assists.

Med deres målstatistik in mente har Nordsjælland ikke overraskende flere målfarlige herre i truppen. Især angriberen Mohammed Kudus bliver farlig. Den offensice midtbanespiller Mikkel Damsgaard kan også bidrage med mål og assists. Det kydret med et Brøndby-hold med tro på tingene bør resultere i en målrig kamp mellem to hold. som begge meget gerne vil frem ad banen. Der bør derfor være gode chancer for, at vi får mere end 2,5 mål i denne kamp.

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund