Dagens spilforslag og odds: FCK tager fra den jyske hede med tre point

Spilforslag hver dag

Kamp: FC Midtjylland – FC København
Spilforslag: 2
Odds: 2,36
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på FCK-sejr hos NordicBet

 

Der er tale om et vaskeægte topbrag i Superligaen, når de danske mestre fra FC Midtjylland tager imod Ståle Solbakken og FC København hjemme på MCH Arena. Værterne er nummer to i ligaen, og der er fire point op til gæsterne, som har fejet al modstand i banen i de seneste par måneder. Rent faktisk er hovedstadsklubben ubesejret i deres seneste 14 opgør, hvor det er blevet til ti sejre og fire uafgjorte med en samlet målscore på 28-7. Selvom det er svært at vinde på den jyske hede, så tror vi, at løverne er i stand til det.

 

Ståle Solbakkens solide sejrsstime

De midtjyske ulve har ikke hentet særlig mange sejre på det seneste. Rent faktisk har de kun vundet én ud af deres sidste fem kampe. Det var den 26. august, hvor deres reservehold slog Randers FC med 3-0 hjemme i Herning. Derudover har de spillet 1-1 med OB, 2-2 med Malmø FF, 2-2 med Brøndby IF og tabt med 0-2 til Malmø. Der er altså ikke noget Europa League-gruppespil til dem i denne sæson. Derfor skal de fokusere fuldt ud på at genvinde det danske mesterskab og komme langt i DBU Pokalen. Det bliver dog en svær opgave, da FCK ser ekstremt stærke ud og er meget svære at slå på nuværende tidspunkt.

Udover at have sendt Atlanta ud i EL-mørket og kvalificeret sig til gruppespillet, så har Ståle Solbakkens spillere snuppet sejre mod henholdsvis Hobro IK, AaB, OB, Brøndby, SønderjyskE og Esbjerg fB i Superligaen. Det eneste pointtab er kommet mod AGF. Man skal altså stå meget tidligt op for at få noget med hjem mod dem. Det tror vi simpelthen ikke på, at Jess Thorups tropper i er stand til. Vi synes, at det lugter lidt af en udesejr på MCH Arena.

Derfor anbefaler vi at spille på, FC København vinder kampen til odds 2,36 hos NordicBet.

 

Odds på FCK-sejr hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund