Kamp: Vejle BK – FC Midtjylland

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen med mindst to mål (FC Midtjylland -1)

Odds: 1,75

Spilstop: 29. november kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

FC Midtjylland hentede en stor sejr i midtugens Europa League-kamp mod Braga. Nu gælder det efterårets sidste Superligakamp ude mod Vejle.

FC Midtjylland har brug for en sejr, hvis deres forspring ikke skal skrumpe yderligere efter nederlag i de sidste to runder. Det har været og ned for Vejle de sidste par uge.

De har haft det svært mod topholdene. Vi regner også med, at de får det svært mod FC Midtjylland. Vi regner med, at Superligaens førerhold slår bundproppen med mindst to mål og får tanket yderligere selvtillid inden pokalkampene mod Brøndby.

 

Derfor vinder FC Midtjylland kampen med mindst to mål

FC Midtjylland har tabt deres seneste to Superligakampe. Inden landskampspausen var der 0-3-nederlaget til AGF. Sidste weekend bød på et 1-2-nederlag til Brøndby hjemme på MCH Arena.

Man har dog som nævnt tanket tiltrængt selvtillid i midtugens Europa League-kamp mod portugisiske Braga. Her bragte Erik Sviatchenko hurtigt Ulvene foran, men Ricardo Horta fik udlignet for gæsterne kort inden pausen.

FC Midtjylland kom dog igen godt ud af starthullerne til anden halvleg, hvor unge Gustav Isaksen headede bolden i kassen. Det lykkedes dog endnu engang Braga at få udlignet – denne gang ved Galeno.

I sidste minut af den ordinære spilletid blev Victor Lind nedlagt i Braga-feltet, og Evander sikrede med et iskoldt straffespark de tre point.

Nu gælder det så en tur til Vejle. Østjyderne har endelig fundet noget form med seks point i deres sidste fire kampe. De er kommet mod FC Nordsjælland og SønderjyskE, som også ligger i bunden. Man har dog i samme periode tabt klart til topholdene FCK og Randers med henholdsvis 0-3 og 1-4.

Deres første møde med FC Midtjylland i denne sæson endte da også med et nederlag på 1-4. Vi regner med, at FC Midtjylland henter endnu en overbevisende sejr, når de gæster Vejle.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland vinder kampen med mindst to mål (FC Midtjylland -1). Hos Marathonbet får man odds 1,75 på dette.