Kamp: SønderjyskE – FC Midtjylland

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen mod SønderjyskE

Odds: 1,57

Spilstop: 11. september kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Hvis Danmark havde en Super Cup, andre lande har, ville dette være holdene som skulle spille. I Superligaens første runde gæster sidste sæsons mestre FC Midtjylland nemlig pokalvinderne SønderjyskE. Der er dermed lagt op til en interessant åbningskamp, når FC Midtjylland fredag aften skal på jagt efter tre point. Vi mener, at der er mere end gode chancer for, at de lykkes med den mission.

 

Derfor vinder FC Midtjylland kampen

FC Midtjylland var helt suveræne i sidste sæsons Superliga, som man endte med at vinde med hele 14 point ned til FC København på andenpladsen. Efter grundspillet var forspringet på ni point. Så FC Midtjylland viste sig altså at være forstærke for københavnerne i slutspillet.

Denne kamp mod Sønderjyske er naturligvis særdeles vigtig for FC Midtjylland, som selvsagt går efter en optimalt start. De har allerede vist, at formen er på plads ved at slå Ludogorets i med 1-0 på udebane i Bulgarien. Det er bestemt ingen let opgave og vidner om, at FC Midtjylland er, hvor de skal være efter sommer pausen.

Næste skidt på vejen mod Champions League-gruppespillet er schweiziske Young Boys, som FC Midtjylland møder på onsdag. Derfor gælder det naturligvis og at få den perfekte optakt mod SønderjyskE.

SønderjyskE vandt som nævnt pokalen sidste år, men de var også i nedryknings spillet, hvilket vidner om, at de trods alt havde en svær sæson. I grundspillet tabte sønderjyderne deres to kampe mod netop FC Midtjylland med 2-0 og 3-0. Det er altså ikke en modstander, som man har det alt for godt med. Vi regner da også som nævnt med, at FC Midtjylland tager sejren i denne kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland vinder kampen mod SønderjyskE. Hos Onside Betting får man odds 1,57 på dette resultat.