Dagens spilforslag – Under tre mål i Herning

Kamp: FC Midtjylland – Silkeborg IF

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 2,30

Spilstop: 20. august kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der lagt op til god fredagsunderholdning, når Silkeborg gæster FC Midtjylland på MCH Arena. FC Midtjylland har vundet deres sidste fire Superligakampe på stribe, mens Silkeborg er ubesejrede også har lukket færrest mål ind af alle.

Derfor mener vi, at der lagt op en tæt kamp i Herning, hvor vi ikke tror på mange mål. Derfor anser vi det for sandsynligt, at der ikke kommer mere end to mål i dette lokalopgør.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

FC Midtjylland tabte sæsonåbneren mod OB med 2-1. Derefter har man dog været godt kørende i ligaen med fire sejre på stribe, hvorfor man indtager andenpladsen.

Her er det blevet til sejre over AaB, Viborg, Vejle og senest SønderjyskE. Ser man på størrelsen af disse sejre, så har de med undtagelse af Viborg-kampen været på to mål eller under. I disse tre kampe har der desuden ikke været mere end to mål.

Senest blev det til en 2-0-sejr ude mål SønderjyskE. Efter de første fem runder ligger FC Midtjylland med tre mål imod sig på en delt andenplads, når det kommer til færrest mål lukket ind.

Det er som nævnt Silkeborg, som indtager førstepladsen, når det kommer til den statistik. De lagde ud med at spille 0-0 i deres første tre kampe mod SønderjyskE, FCK og AaB. Derefter bankede man Viborg med 4-1 og spillede 1-1 ude mod OB. Det er imponerende med henblik på, at man altså har mødt et par ganske svære modstandere.

Med henblik på at FC Midtjylland som nævnt ikke har formået at score mere end to mål mod andre end bundproppen Vejle, mener vi, at Silkeborg bør have gode muligheder for at holde dem fra fadet. De dog heller ikke selv de store målslugere, da de bortset fra Viborg-kampen har præsteret én scoring i de øvrige fire kampe.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål FC Midtjylland – Silkeborg IF. Hos Onside Betting får man odds 2,20 på dette resultat.