Dagens spilforslag og odds: Thorup tager tre point mod Thomasberg

Spilforslag hver dag

Kamp: FC Midtjylland – Randers FC
Spilforslag: 1
Odds: 1,65
Bookmaker: Unibet

 

Odds på FCM-sejr hos Unibet

 

De danske mestre fra FC Midtjylland er kommet tilbage på sporet, da de er ubesejrede i deres sidste syv kampe. Her er det blevet til fem sejre og to uafgjorte opgør. Hestene fra Randers FC er dog også ganske godt kørende, da de har snuppet ni point i deres seneste fem kampe. Det er altså to formstærke mandskaber, som sætter hinanden stævne på MCH Arena. Værterne burde dog godt kunne snuppe sejren mod gæsterne. Også selvom de har har spillet Europa League-kvalifikation i torsdags. Jess Thorups trup er nemlig stor nok til at spille på to heste.

 

Ulvene bider fra sig mod hestene

De midtjyske ulve har gjort det rigtig godt lige siden den 28. juli, hvor de slog oprykkerne fra Esbjerg fB med 3-1 på hjemmebane. I det efter Superliga-opgør slog de Vejle BK med 1-3 på udebane, selvom de spillede en skandaløs dårlig første halvleg. Fem dage senere sørgede to scoringer af Paul Onuachu for en 0-2-sejr over The New Saints i Wales. Blot tre dage efter var det så AC Horsens der fik en øretæve, da FCM vandt 3-0 på hjemmebane. I returopgøret mod waliserne blev det til en 3-1-sejr, og selvom Nicklas Helenius i allersidste sekund fik udlignet til 1-1 for OB på Nature Energy Park, så er det stadig en fornuftig stime, som midtjyderne har fået sat sammen.

De kronjyske heste har også gjort det fornuftigt. Først spillede 1-1 på CASA Arena med AC Horsens, inden de slog OB med 1-0 på hjemmebane og fik vendt et 3-0-nederlag til et enkelt point mod Esbjerg på Blue Water Arena. I deres sidste to kampe har de spillet 0-0 med AGF og banket Hobro IK med 3-0, så der er også selvtillid og tro på tingene hos Thomas Thomasbergs tropper. Vi tror dog, at deres ubesejrede stime stopper i dag på den jyske hede, da deres modstander simpelthen bare er en klasse bedre end dem.

Derfor anbefaler vi at spille på, FC Midtjylland vinder kampen til odds 1,65 hos Unibet.

 

Odds på FCM-sejr hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund