Dagens spilforslag og odds: OB taber for syvende gang i træk på Heden

Spilforslag hver dag

Kamp: FC Midtjylland – OB
Spilforslag: 1
Odds: 1,83
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på FCM-sejr hos NordicBet

 

De danske mestre fra FC Midtjylland skal forsøge at holde trit med topholdet FC København i tabellen, når OB slår et smut forbi MCH Arena i Herning. Jakob Michelsen har virkelig fået styr på De Striwede, som har vundet fem kampe på stribe med en samlet målscore på 13-3. Derudover har de ikke prøvet at tabe siden den 14. september. Vi har dog på fornemmelsen, at Kenneth Andersen og co. trækker det længste strå i aften. De har nemlig et rigtig godt tag på fynboerne på den jyske hede. Rent faktisk er det blevet til intet mindre end seks sejre på stribe med en samlet målscore på 13-3.

 

OB lider af et Herning-kompleks

FCM kæmper en hård kamp med FCK i toppen af tabellen. Midtjyderne har indtil videre skrabet 38 ud af 54 point sammen via elleve sejre, fem pointdelinger og to nederlag med en samlet målscore på 44-18. De har den bedste offensiv i ligaen, og det er også dem som har indkasseret færrest mål imod sammen med FCK og aftenens modstander. Deres kæmpestore target man på to meter, Paul Onuachu, er i øvrigt fuldstændig vild og ustyrlig for tiden. Ni fuldtræffere og et enkelt oplæg har han noteret sig for i sine sidste ti Superliga-kampe.

OB startede sæsonen ud med at rode rundt i bunden af tabellen, men der er virkelig sket ting og sager siden da. Rent faktisk ligger de i skrivende stund på en delt tredjeplads med Brøndby IF. Det må siges at være imponerende, når man tænker på, at de tabte fire af deres første fem opgør. Træerne vokser dog ikke ind i himlen, og vi kan simpelthen ikke se dem bryde deres MCH Arena-forbandelse. De har således ikke prøvet at få point i Herning siden den 12. april 2014, hvor scoringer af Martin Spelmann og Rasmus Falk sørgede for en 0-2-sejr.

Derfor anbefaler vi at spille på, FC Midtjylland vinder kampen til odds 1,83 hos NordicBet.

 

Odds på FCM-sejr hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund