Kamp: FC Midtjylland – OB

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen

Odds: 1,57

Spilstop: 16. juli kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

EM er forbi og Superligaen sparkes endelig i gang igen. Vi starter med en kamp mellem mesterskabskandidaterne FC Midtjylland og OB, som spilles på MCH Arena i Herning.

Dette er FC Midtjyllands sidste kamp inden den vigtige Champions League-kvalifikationskamp mod Celtic. Vi regner da også med, at de få en optimal optakt med en sejr.

 

Derfor vinder FC Midtjylland kampen

Sidste sæson blev i sidste ende en skuffelse for FC Midtjylland, som måtte se Brøndby løbe med guldet i sidste spillerunde. Dermed er man naturligvis på jagt efter revanche i år.

Det togt starter med en hjemmekamp mod OB. Som nævnt er der dog også andre vigtige på i den nære fremtid. FC Midtjylland skal som nævnt nemlig i anden runde af Champions League-kvalifikationen ud i vigtige kampe mod skotske Celtic. Allerede på tirsdag går det løs i Glasgow.

Bo Henriksens tropper har naturligvis spillet en stribe venskabskampe frem mod sæsonstarten. Her har resultaterne ved været godkendte i form af sejre mod tjekkiske Sigma Olomouc og Malmö FF, uafgjort med AGF og et 3-2-nederlag til polske Lech Poznan.

FC Midtjylland har i sommeren forstærket sig med den brasilianske duo Juninho og Charles, mens Henrik Dalsgaard kommer til fra Brentford.

Nu gælder det så OB, som sidste sæson skuffede ved blot at slutte som treer i nedrykningsspillet, mens ambitionerne var top seks. OB har ikke foretaget sig det store på transfermarkedet og slog Næsby og Fremad Amager i træningskampe, mens det blev til uafgjort mod Brøndby og St Pauli.

Sidste sæsons kampe mellem disse to hold endte med tre sejre til Midtjylland og en uafgjort. Vi regner med, at dette bliver endnu en sejr til Ulvene.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,57 på dette væddemål.