Kamp: FC Midtjylland – SS Lazio

Spilforslag: SS Lazio vinder kampen

Odds: 2,01

Spilstop: 15. september kl. 18:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

FC Midtjylland har fået en noget nær katastrofal sæsonstart i Superligaen. Det blev heller ikke til nogen drømmestart i Europa League, hvor man tabte 0-1 i Graz.

Nu venter en svær opgave, når Lazio kommer på besøg i Herning. Italienerne har fået en blandet start på sæsonen i Serie A men leverede en god start på Europa League mod Feyenoord.

De er naturligvis også favoritter mod et kriseramt FC Midtjylland-hold. Vi regner da også med, at de kommer til at vinde kampen.

 

Derfor vinder Lazio kampen

Lazio har som nævnt fået en ok start på Serie A. Man har hentet 11 point fra seks kampe og blandt andet slået Inter. Der er har dog også været et skuffende pointtab mod Sampdoria.

Sidste weekend slog man Verona med 2-0. Her kom Lazio foran ved en scoring af Ciro Immobile på oplæg af Sergej Milinkovic-Savic. Netop de to har fået gode starter på Serie A-sæsonen. Immobile har scoret tre gange, og Milinkovic-Savic har bidraget med hele fire assists.

I første Europa League-kamp slog man som nævnt Feyenoord med 4-2 hjemme i Rom. Her scorede Luis Alberto, Felipe Anderson hver et mål, mens Matías Vecino scorede to gange.

Nu venter så en tur til Herning. Hjemmeholdet FC Midtjylland var i weekenden tæt på endnu et nederlag, da de mødte topholdet FC Nordsjælland. De blev dog reddet af et kontroversielt straffespark dømt dybt inde i dommerens tillægstid.

Det point bragte FCM’s beskedne høst op på ti point fra ni kampe. Til sammenligning havde man 21 point på samme tidspunkt sidste sæson.

Det har heller ikke set prangende ud i Europa. I Champions League-kvalifikationen slog man med nød og næppe AEK Larnaca fra Cypern over to kampe, inden man fik ørerne i maskinen mod Benfica. Senest tabte man så til Sturm Graz med 0-1 i Østrig.

Vi regner med, at FC Midtjylland får problemer mod Lazio, som naturligvis satser stort på denne turnering, hvor vinderen får en Champions League-billet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: SS Lazio vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,01 på dette.