Dagens spilforslag og odds: Masser af kasser på MCH Arena

Spilforslag hver dag

Kamp: FC Midtjylland – FC København
Spilforslag: Over 2,5 mål
Odds: 1,78
Bookmaker: Unibet

 

Odds på over 2,5 mål hos Unibet

 

Det er et brag af et opgør i 1/8-finalerne af Sydbank Pokalen, når FC Midtjylland byder FC København op til dans hjemme på MCH Arena i Herning. Når disse to mandskaber mødes på den jyske hede, så plejer der at være målgaranti. Rent faktisk er der blevet scoret intet mindre end 22 gange i de seneste fem kampe mellem FCM og FCK i Jylland. Vi kan sagtens forestille os, at det bliver af samme skuffe i aften, da begge hold vil kæmpe til sidste blodsdråbe for en sejr og derved sikre sig avancement til kvartfinalerne af den danske pokalturnering.

 

Det kunne sagtens blive en målfest

De midtjyske ulve scorer mål på samlebånd for tiden. Deres seneste fire Superliga-opgør er således allesammen endt med sejre, og der er blevet scoret minimum tre mål i dem allesammen. Brøndby blev besejret med 3-2 i mandags, mens FC Nordsjælland blev banket med 1-4 på Right to Dream Park i Farum forrige weekend. På eget græs mod Vendsyssel FF og Hobro IK blev det til storsejre på henholdsvis 3-0 og 5-2. Både Paul Onuachu og Marc Dal Hende kunne sagtens få netmaskerne til at blafre. Førstnævnte har lavet syv ligascoringer, mens sidstnævnte står noteret for fem.

Løverne fra hovedstaden har hentet maksimum point i deres tre sidste ligakampe, og der er blevet scoret en hel del i processen. AGF blev slået med 4-2 i løvernes hule, mens Vejle måtte se sig slået med 1-3 i Nørreskoven. Derudover har de tæsket Randers FC med 4-0 i Parken, så Ståle Solbakkens spillere er også kolde og kyniske foran kassen. Det ville overhovedet ikke undre os, hvis det her bliver en regulær målfest med enten fire eller fem mål. Vi spiller den dog forholdsvis sikkert og smider en skilling efter, at netmaskerne kommer til at blafre minimum tre gange.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer over 2,5 mål i kampen til odds 1,78 hos Unibet.

 

Odds på over 2,5 mål hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund