Kamp: FC Midtjylland – FC København

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,75

Spilstop: 13. marts kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der venter en vigtig aften i kampen om det danske mesterskab, når FC København gæster FC Midtjylland på MCH Arena. FCK er tre point foran men med en betydeligt bedre målscore end FC Midtjylland.

Med mindre der sker noget helt vildt, vil det med andre ord fortsat være FC København, som fører Superligaen efter denne runde. Det er dog en vigtig mulighed for FC Midtjylland for stort set at lukke hullet op til københavnerne.

Der er dermed lagt op til en spændende kamp på heden. Vi mener, at det ender med at blive en tæt kamp, hvor vi når at få begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

FC Midtjylland hentede sidste weekend en meget tiltrængt sejr, da Viborg var på besøg. Man havde nemlig ikke vundet sine forrige fem kampe, som blot havde budt på sølle to point.

Derfor var det kærkomment, da to scoringer af Evander og en enkelt af Nikolas Dyhr i første halvleg sikrede tre point på MCH Arena. Det giver noget tiltrængt tro på tingene inden denne kamp mod FCK.

FC København har udnyttet FC Midtjyllands ringe periode til at spille sig i førertrøjen. Københavnerne har således vundet deres seneste fire kampe på stribe.

I seneste runde hentede man en imponerende 3-0-sejr hjemme i Parken, hvor Randers var på besøg. Her var det unge Roony Bardghji, som bragte hjemmeholdet foran, inden mål af Peter Ankersen og Lukas Lerager cementerede sejren.

Det er to hold med store offensive kapaciteter, som krydser klinger, og vi regner da også med, at det kommer til at lykkes for dem begge at få bolden i nettet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem FC Midtjylland og FC København. Hos Marathonbet får man odds 1,75 på dette.