Dagens spilforslag – Topkamp bliver en taktisk affære

Kamp: FC Midtjylland-FCK

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 9. juli kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

 

FC Midtjylland skal blot bruge et point mod FCK for at kunne kalde sig danske mestre. Samtid er FCK pressede forud for kampen, hvis de skal holde AGF bag sig i kampen om sølvet. Der er med andre ord lagt op til et intenst opgør i Herning, mellem to hold, som for alt i verden ikke må tabe. V tror, at kampen bliver en taktisk affære, hvor FC Midtjylland vil vise deres defensive kvaliteter.

 

Derfor scores der under 2,5 i kampen

FC Midtjylland lader til at have rystet det skuffende 4-3-nederlag mod AGF af sig. Siden da har man både slået FCK og FC Nordsjælland med henholdsvis 2-1 og 1-0. Sejren mod FCK kom i hus efter mål af Sory Kaba og Lasse Vibe, inden et sent selvmål af Paulinho fik pyntet på resultatet.

I senste kamp mod Nordjælland lykkedes det at holde buret ret, mens Erik Sviatchenko fik rettet bolden i kassen til sejrsmålet. Omkring 15 minutter senere på selvsamme Sviatchenko dog lade sig udskifte på grund af en skade. Ind kom 23-årige. Rasmus Nicolaisen. Han har spillet 12 kampe i Superligaen i går og generelt gjort en god figur, når han har fået chancen.

FCK har tabt deres to seneste Superliga-kampe i streg. Senest blev det til et skidt 1-0-nederlag til AGF. Det betyder som nævnt, at der er pres på dem i kampen om sølvet. Her har de blot fire point til AGF, hvorfor de ikke længere kan vide sig sikre. Hvis FCK kan få et point mod Midtjylland ser det stadig fornuftigt ud for dem.

Vi regner derfor ved, at vi får en taktisk præget kamp mellem to hold, som vil fokusere på at holde modstanderen fra fadet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i FC Midtjylland-FCK. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette resultat.