Kamp: FC Midtjylland – Celtic

Spilforslag: FC Midtjylland kvalificerer sig

Odds: 1,80

Spilstop: 28. juli kl. 19:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

FC Midtjylland sikrede sig et fint udgangspunkt mod Celtic med 1-1 på Celtic. Til trods for at reglen om udebanemål er blevet afskaffet, så giver det gode muligheder med henblik på returkampen i Herning.

Holdet, som går videre, vil skulle møde vinderen af opgøret mellem PSV og Galatasaray. PSV vandt første opgør med 5-1, så meget tyder på, at det bliver hollænderne. Vi regner med, at bliver FC Midtjylland, som skal kæmpe med Eindhoven-klubben om avancement.

 

Derfor går FC Midtjylland videre

Til trods for at reglen om udebanemål som nævnt er blevet skrottet, kan FC Midtjylland være godt tilfredse med deres 1-1-resultat i Skotland.

Det så ellers skidt ud inden pausen, da man var bagud med 1-0 efter en scoring af Liel Abeda. Kort inden pausen gav en udvisning til Celtics israeler Nir Bitton dog fornyet håb.

Midtvejs i anden halvleg kom udligningen via et direkte frispark af Evander. Ti minutter inden scoringen var danskerne dog også reduceret til ti mand, da Anders Dreyer modtog sit andet gule kort – denne gang for film. Dermed mangler hvert hold en spiller til returopgøret.

Midtjylland har også fået en god optakt med en 1-0-sejr i en svær udekamp mod AaB. Her blev Júnior Brumado matchvinder med sin scoring på oplæg af landsmanden Paulinho efter lige under en halv time.

Celtic har modsat FC Midtjylland endnu ikke startet deres hjemlige sæson. Det er naturligvis en fordel for danskerne, hvis kampform alt andet lige må være en tand skarpere.

Det vigtigste for Bo Henriksen og hans spillere er, at de får lukket ned for Celtic-offensiven bestående af Ryan Christie, Odsonne Eduard og Liel Abeda. Lykkes det, så bør danskerne have kvalitet nok til at spille sig videre til næste runde af kvalifikationen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Dinamo Zagreb vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette væddemål.