Dagens spilforslag – Begge hold scorer i Superligaens topopgør

Kamp: FC Midtjylland – Brøndby IF

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,83

Spilstop: 28. februar kl. 18:00

Bookmaker: ComeOn!

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er vaskeægte topopgør, når Superligaens nummer et, Brøndby, gæster FC Midtjylland, som ligger på andenpladsen. Dermed er der lagt op til en spændende kamp, når det søndag aften går løs på MCH Arena i Herning.

Vi regner skam også med, at vi får en underholdende kamp at se, hvor det vil lykkes begge hold at komme på måltavlen.

 

Derfor scorer begge hold

FC Midtjylland og Brøndby er begge kommet godt ud af starthullerne efter vinterpause. FC Midtjylland har hentet ni point fra deres fire kampe og Brøndby ti. Det ene point er også forskellen mellem holdene i ligaen.

FC Midtjylland slog senest AaB 2-0 på udebane på mål af Sory Kaba og Evander. Herningenserne har nu scoret deres sidste syv kampe i streg.

Det er dog intet mod Brøndby, som har scoret i deres sidste 12 Superliga-kampe i træk. Senest blev det til en 2-1-sejr hjemme mod Vejle på mål af Mikael Uhre og et selvmål af Vejles Pierre Bengtsson.

Brøndby er inden denne spillerunde med deres 34 mål ligaens mest scorende hold. Det er to flere end FCK, som har scoret næstflest.

Med så mange scoringer er det ikke overraskende, at Brøndby har to mand på førstepladsen på Superligaens topscorerliste. Her er tale om Uhre og Jesper Lindstrøm, som hver har lavet ni mål indtil videre.

Sæsonens første møde mellem Brøndby og FC Midtjylland endte med en 3-2-sejr til FC Midtjylland. Denne blev sikret efter en scoring af Erik Sviatchenko fire minutter inde i kampens overtid. Vi regner med, at vi får endnu en underholdende kamp mellem ligaens to top hold, hvor begge hold kommer på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby. Hos ComeOn! får man odds 1,83 på dette væddemål.

Spil 49 kroner på kampen hos ComeOn! og få et live free bet på 49 kroner! Læs mere om kampagnen og regler og vilkår her.