Dagens spilforslag – FCM vinder topkampen

Kamp: FC Midtjylland – Brøndby IF

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 5. april kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er dømt topopgør i Superligaen, når det førende hold Brøndby gæster FC Midtjylland, som indtager andenpladsen. To point er alt, hvad der adskiller de to hold ved slutspillets start. Dermed får denne indbyrdes kamp altså stor betydning for, hvor mesterskabet havner.

Sæsonens to første møder mellem holdene er begge endt med smalle sejre til FC Midtjylland. Vi tror også, at jyderne ender med at løbe med de tre point denne gang. Hvis det lykkes dem, vil de være et point foran Brøndby.

 

Derfor vinder FC Midtjylland kampen

FC Midtjylland sluttede efter en stime på tre kampe uden sejr grundspillet af med en 5-0-afklapsning af Vejle. Det var naturligvis et vigtigt resultat lige inden landskampspausen.

FC Midtjylland fik som nævnt en skuffende start på marts med nederlag til Lyngby og AGF på henholdsvis 0-2 og 0-1. Derefter fik man et godkendt 0-0-resultat ude mod FCK.

I storsejren mod Vejle scorede Sory Kaba to gange, mens Evander, Jens Cajuste og Alexander Scholz alle scorede en enkelt gang. Den sejr var god for FC Midtjyllands målscore, som inden den kamp haltede i forhold til konkurrenterne.

Brøndby havde også et par svære kampe i marts, hvor de hentede otte point fra deres fire kampe. Her blev det til to sejre mod FCK og OB, mens man spillede uafgjort mod Randers og AGF. Det må siges at være godkendt mod tre hold fra mesterskabsspillet.

Vi tror dog, at Brøndby får det svært mod FC Midtjylland, som har haft overtaget i holdenes indbyrdes kampe. De har vundet fire af de sidste seks kampe mellem holdene, mens de resterende to er sluttet uafgjort. FC Midtjylland har også prøvet at stå i denne situation før, nens det er relativt nyt for flere af Brøndbys spillere.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland slår Brøndby IF. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette væddemål.