Kamp: FC Midtjylland – Brøndby IF

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen

Odds: 1,66

Spilstop: 12. maj kl. 20:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det lykkedes i seneste runde for de regerende danske mestre Brøndby at få deres første point i dette slutspil. Det kom dog hjemme mod mesterskabsaspiranterne FC København.

Det vakte uden tvivl jubel i Herning. Det resultat betyder nemlig, at FC Midtjylland ånder FCK i nakken. De skal dog holde skruen i vandet, hvilket vi også regner med, at de gør med en sejr hjemme mod Brøndby.

 

Derfor vinder FC Midtjylland kampen

Som nævnt fik Brøndby i seneste spillerunde endelig stoppet deres katastrofale stime. Man havde nemlig tabt sine forrige syv kampe på stribe, hvilket inkluderede slutspillets første seks kampe.

Derfor var der naturligvis stor lettelse, da man sidste weekend lykkedes med at få point mod FCK. Det kom i hus på en sen scoring af Mathias Greve. Det var desuden Brøndbys blot tredje mål i slutsspillet.

Samtidig kunne man glæde sig over at stikke en kæp i hjulet på ærkerivalerne FC København. Nu venter dog endnu en kamp med indflydelse på mesterskabskampen.

Med deres 2-1-sejr i Aalborg nød FC Midtjylland nemlig godt af FCK’s pointtab. Det betyder, at jyderne inden denne runde var blot ét point efter FCK.

De skal dog formentlig vinde deres sidste tre kampe, hvis de skal gøre sig forhåbninger om endnu et mesterskab i det midtjyske.

Bortset fra de to kampe mod FC København, så har FC Midtjylland været flittige med målscoringen i mesterskabsspillet. I deres øvrige fem kampe har de således i alt scoret 13 gang.

Brøndby har derimod som nævnt haft uhyre svært ved at lave mål. Det kræver ikke det store geni at regne ud, at de to ting ikke er nogen god kombination set med blå-gule briller.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,66 på dette.