Kamp: Brøndby IF – FC Midtjylland

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen

Odds: 2,34

Spilstop: 25. april kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

FC Midtjylland var inden denne spillerunde seks point efter Superligaens førende hold, FC København. Dermed lever mesterskabskampen altså fortsat. Hvis det skal fortsætte med at være tilfældet, så skal de bruge tre point på Brøndby Stadion.

Det bør dog også være et ganske realistisk mål. Hjemmeholdet er nemlig kommet ganske skidt ud af starthullerne i mesterskabsspillet.

Brøndby er nu oppe på fem nederlag på stribe, mens FC Midtjylland i deres sidste fem kamp kun har tabt til FC København. Vi mener, at meget tyder på, at midtjyderne holder spændingen i live med en sejr i Brøndby.

 

Derfor vinder FC Midtjylland kampen

FC Midtjylland har som nævnt gjort det ganske pænt i mesterskabsspillet. Her er det blevet til sejre over Silkeborg, Randers og AaB. Derudover har man så tabte med 0-1 i Parken mod FC København.

I sidste runde slog man AaB med 2-0 hjemme i Herning. Her kom Evander og senere Anders Dreyer på tavlen for herningenserne. Evander lagde desuden op til Dreyers scoring.

FC Midtjyllands stærke offensiv bliver da også vigtig, når det gælder kampen mod de regerende danske mestre, Brøndby.

Det så i en periode ud til, at Brøndby havde gang i et sensationelt comeback i mesterskabskampen. Det har de sidste par kampe dog fået lavet om på.

Man har nemlig tabt sine seneste tre kampe til Randers, Silkeborg, FC København og to gange til AaB. I seneste kamp stod den på derby mod FC København, hvor FCK løb med en 2-0-sejr.

Et af Brøndbys helt store problemer er, at de ikke har scoret i deres seneste fem kampe på stribe. Vi tror også, at de får problemer mod et generelt formstærkt FC Midtjylland-hold.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,78 på dette.