Kamp: FC Midtjylland – Brøndby IF

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen

Odds: 1,81

Spilstop: 21. november kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Dette er næstsidste runde inden Superligaen går på vinterpause. Inden vi når så langt, får vi dog dette brag af en kamp mellem førerholdet FC Midtjylland og de regerende mestre Brøndby.

FC Midtjylland er favoritter inden kampen, men Brøndby er blandt ligaens absolut mest formstærke hold. Der er med andre ord lagt op til en stor aften på MCH Arena i Herning. Vi har dog tiltro til, at hjemmeholdet vil lykkes med at løbe med de tre vigtige point.

 

Derfor vinder FC Midtjylland kampen

FC Midtjylland gik ind til landskampspausen med et skuffende 3-0-nederlag ude mod AGF i bagagen. I kampen forinden havde man ellers slået Røde Stjerne i Europa League med 1-0.

Nu har Ulvene dog haft to uger til at samle sig ovenpå nederlaget i Aarhus. De kan trods alt glæde sig over, at de stadig har hele fem point ned til FC København på andenpladsen.

Brøndby er ti point efter FC Midtjylland. Det skyldes mest af alt en skidt start på sæsonen, hvor man ikke lykkedes med at vinde sine første seks kampe.

Nu står man dog i en situation, hvor de seneste seks kampe har budt på fem sejre og en uafgjort. Det har sendt dem op på femtepladsen og på solid kurs mod mesterskabsspillet.

Brøndby var dog tæt på at sætte point til i deres seneste kamp mod OB, hvor en sen scoring af Morten Frendrup sikrede de tre point. Det var tredje gang de sidste fire kamp, at en sen scoring sikrede en Brøndby-sejr.

Vi regner dog med, at de får en svær kamp mod et FC Midtjylland-hold, som skal have vasket skampletten fra Aarhus af sig. Inden den kamp havde FC Midtjylland vundet seks af deres forrige syv kampe. Vi tror, at de kommer tilbage med en sejr mod Brøndby, som vi ikke venter bliver reddet af en sen scoring denne gang.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,81 på dette.