Dagens spilforslag – Under 3,5 mål i FC Midtjylland-Atalanta

Kamp: FC Midtjylland – Atalanta

Spilforslag: Der scores under 3,5 mål

Odds: 1,71

Spilstop: 21. oktober kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter den imponerende 4-1-sejr på hjemmebane mod Slavia Prag er FC Midtjylland for første gang nogensinde klar til Champions Leagues gruppespil. Her bliver første modstander sidste års kvartfinalist italienske Atalanta. Atalanta er kendt for at score mange mål, men de danske mestre viste i kvalifikationen, at deres forsvar er ganske solidt. Derfor regner vi ikke med, at der kommer over 3,5 mål i denne 1. runde kampe.

 

Derfor scores der under 3,5 mål i kampen

I Superligaen har FC Midtjylland-forsvaret fungeret nogenlunde. Her har man spillet fem kampe og lukket fem mål ind. I kvalifikationen til Champions League forholdt det sig dog helt anderledes. Her spilledes man fire kampe og lukkede blot ét mål ind.

Først blev det til en 1-0 sejr ude mod bulgarske Ludogorets. Derefter slog man schweiziske Young Boys med hele 3-0. Man var også disciplinerede ude mod tjekkiske Slavia Prag, hvor man spillede 0-0. I returopgøret lukkede FC Midtjylland mål ind allerede efter tre minutter. Men forsvaret holdt stand resten af kampen, der som nævnt endte med en 4-1-sejr til midtjyderne.

Nu gælder det så den hidtil største udfordring i form af italienske Atalanta. Sidste år scorede Atalanta 98 mål i deres 38 Serie A-kampe. Det siger lidt om, hvad de er for en størrelse.

Det er dog værd at notere sig, at de ikke var helt så målfarlige i Champions League-gruppespillet. Her scorede man otte mål på seks kampe, hvilket er noget lavere end snittet fra den hjemlige liga. Det var vel at mærke mod Manchester City, Shakhtar Donetsk og Dinamo Zagreb.

De har desuden tidligere haft problemer med at lave mål mod et dansk hold. For to sæsoner siden røg de nemlig ud af Europa League-play-off efter straffesparkskonkurrence til FC København efter to gange 0-0.

Det er langt fra sikkert, at denne kamp ender med en nulløsning, men vi har tiltro til, at FC Midtjyllands forsvar som minimum kan holde Atalanta på få scoringer.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 3,5 mål i kampen mellem FC Midtjylland og Atalanta. Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette spil.