Kamp: FC Midtjylland – AaB

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen

Odds: 1,63

Spilstop: 28. oktober kl. 19:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

FC Midtjylland tog i weekenden tre særdeles vigtige point i forhold til mesterskabskampen. Nu gælder det pokalturneringen og jagten på the double, når man møder AaB.

AaB var i mandags i store problemer mod Viborg, som man endte med at tabe til med 5-2, og det kunne let have været værre. Vi regner med, at det bliver til endnu et nederlag til AaB, når de skal en tur sydpå til Herning.

 

Derfor vinder FC Midtjylland kampen

Det så i søndags ud til, at FC Midtjylland skulle smide vigtige point i mesterskabskampen. Det lykkedes nemlig SønderjyskEs Emil Frederiksen at få udlignet til 2-2 i kampen overtid. Få minutter senere satte blot 19-årige Mads Hansen dog sejrsmålet ind for Bo Henriksens tropper.

Det betyder, at man efter 13 kampe har udbygget sin føring til hele seks point efter FC Københavns nederlag til Brøndby. I pokalturneringen slipper man helt for at skulle konkurrere mod FCK, som er ude.

FC Midtjylland har dog en svær kamp mod AaB. FCM trådte ind i turneringens tredje runde, og man sikkert slog Danmarksserie-holdet Kjellerup IF med 5-0 på udebane.

Her bliver AaB naturligvis en betydeligt sværere modstander. Nordjyderne har i deres første to kampe slået FIUK fra Serie 4 med 13-0 og Lyngby med 4-0.

AaB fik som nævnt ørerne i maskinen i weekendens lokalopgør hjemme mod Viborg. Ikke nok med det så tabte man også kampen forinden til AGF.

FC Midtjylland og AaB mødtes tidligere på sæsonen i Aalborg, hvor herningenserne endte med at vinde med 1-0 tilbage i anden spillerunde. Dengang scorede Júnior Brumado kampens eneste mål.

Vi mener, at Bo Henriksens hold har forbedret sig siden da, og at dette bliver en meget svær for et AaB hold, som har ramt en formmæssig krise.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,63 på dette.