Dagens spilforslag – Ny FCK-nedtur i Parken

Kamp: FC København – Trabzonspor

Spilforslag: Trabzonspor vinder kampen

Odds: 3,44

Spilstop: 16. august kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Hverken FC København eller de tyrkiske mestre Trabzonspor kunne være helt tilfredse, da de trak hinanden i kvalifikationen til Champions League.

Kvalifikationen er nu nået til playoff-kampene, som er sidste forhindring inden det forjættede land – gruppespillet. Begge hold vil med andre ord være desperater efter at vinde og derved score kassen.

FCK har mildt sagt ikke fået nogen god start på sæsonen i Superligaen. Stik modsat forholder det sig for Trabzonspor, som er kommet ganske pænt fra start i Tyrkiet.

Vi regner med, at FC København-defensiven atter kommer i problemer, når de står overfor et velkendt ansigt i Andreas Cornelius.

 

Derfor vinder Trabzonspor kampen

Det har som nævnt mildt sagt ikke været nogen drømmestart i Superligaen for FCK. Man står efter fem kampe tilbage med blot seks point og nederlag i Parken til både AC Horsens og Randers FC. Derudover tabte man også til Viborg, mens man har slået AaB og Brøndby.

Det seneste 1-3-nederlag til Randers er naturligvis ikke noget, som indgyder den store selvtillid, inden denne vigtige kamp.

Det skal blive interessant at se, om Jess Thorup vælger at give debut til Matthew Ryan i målet. FCK-defensiven endnu sæsonens første clean sheet til gode. De har lukket ti mål ind i løbet af de første fem Superligakampe.

Nu står de overfor et Trabzonspor-hold, som startede sæsonen med at banke Sivasspor i den tyrkiske Super Cup. Her blev det til en 4-0-sejr i en kamp, hvor Cornelius scorede to gange, mens Jens Stryger Larsen og Anastasios Bakasetas også var på tavlen.

Herefter har man også vundet sine to første ligakampe mod Istanbulspor og Hatayspor med henholdsvis 2-0 og 1-0.

I offensiven har man foruden Cornelius også den tidligere Aston Villa-spiller Trézéguet og bosniske landsholdsspiller Edin Visca.

De to holds form taget i betragtning må bookmakernes tro på FCK som favoritter efter vores mening være grundet deres hjemmebanefordel. De har dog langt fra været imponerende i Parken i denne sæson. Vi tror, at de får problemer mod et selvtillidsfuldt tyrkisk mandskab.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Trabzonspor vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 3,44 på dette.