Dagens spilforslag – FCK går videre til gruppespillet

Kamp: FC København – Rijeka

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 1,71

Spilstop: 1. oktober kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Tingene er langt fra gået efter planen for FCK i Superligaen. I Europa League er det dog en anden historie. Her står man på tærsklen til igen at nå Europa Leagues gruppespil. Det er kun kroatiske Rijeka, som står mellem københavnerne og gruppespillet. FC København er favoritter til at vinde kampen, og vi har da også tiltro til, at københavnerne igen kvalificerer sig.

 

Derfor vinder FC København

FCK har som nævnt langt fra haft nogen ønskestart i Superligaen. I Europa League lagde man dog godt fra land med en 2-1-sejr over svenske Göteborg. Det så ellers også her skidt ud, da Tobias Sana bragte svenskerne foran efter 73 minutter.

Ti minutter senere fik Robert Mudrazija dog udlignet for FCK. To minutter senere scorede Jonas Wind sejrsmålet til 2-1.

I næste runde hed modstanderen Piast Gliwice fra Polen. Her var det dog FCKs polak Kamil Wilczek, som kunne juble, da han bragte københavnerne foran efter under et kvarters spil. Jonas Wind fordoblede føringen efter omkring en time, inden Pep Biel lukkede og slukkede med sit mål til 3-0 i kampens overtid.

Nu gælder det så Rijeka, som sidste sæson blev nummer tre i den kroatiske liga. I deres kamp i anden 3. kvalifikationsrunde mødte de ukrainske Kolos Kovalivka. Her skulle Rijeka i forlænget spilletid for at få scoret. Det gjorde de så til gengæld to gange, og dermed sikrede de sig en 2-0-sejr.

Sidste år nåede de også play-off-runden. Her tabte kroaterne til Gent med 3-2 over to kampe. De har ligesom FCK fået en knap så god start i ligaen med to sejre i deres første fire kampe. Vi mener, at FCK med folk som Wilczek og Wind bør have nok til at nedlægge kroaterne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder kampen mod Rijeka. Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette væddemål.