Dagens spilforslag – Begge hold scorer i ny FCK-sejr

Kamp: FC København – Randers FC

Spilforslag: Begge hold scorer + FCK vinder kampen

Odds: 2,94

Spilstop: 12. august kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

FC København leverede en stor præstation, da de sidste uge kørte Brøndby rundt i Parken. Her endte det nemlig med en overbevisende 4-1-sejr til de forsvarende danske mestre.

Nu handler det om at fortsætte de gode takter inden Champions League-kvalifikationskampene mod Trabzonspor. Der skal der også meget gerne tre point ind på kontoen, når Randers gæster Parken.

FC Københavns store problem indtil nu i denne sæson har været at holde modstanderen fra fadet. Det tro vi heller ikke lykkes dem i dag. Vi har dog tiltro til, at de selv kan score nok mål til at vinde kampen.

 

Derfor scorer begge hold i en FCK-sejr

FC København har mildt sagt været svingende indtil nu i denne sæson. Man lagde ud med at tabe 0-1 til AC Horsens. Derefter blev det til en 3-1-sejr i Aalborg efterfulgt af et 2-4-nederlag i Viborg.

Derfor var det naturligvis tiltrængt, da man sidste weekend sejrede med 4-1 over rivalerne Brøndby. Her var Pep Biel kampens store spiller med et hattrick, mens Rasmus Falk også var på tavlen.

FC København har dog haft problemer i defensiven. Man har nemlig lukket mål ind i alle fire første kampe i Superligaen. En del af forklaringen er, at den normale førstekeeper Kamil Grabara er langtidsskadet. Derfor har Karl-Johan Johnsson vogtet buret de sidste to kampe.

Det kommer han dog ikke til meget længere, man har nemlig hentet den tidligere Brighton-keeper Matthew Ryan ind. Han kan meget vel få debut mod Randers.

Randers hentede efter tre uafgjorte i sidste weekend sæsonens første sejr hjemme mod AC Horsens. Det var dog langt fra nogen pragtpræstation af hestene, og vi har svært ved at se dem vinde i Parken.

Det er dog langt fra utænkeligt at de scorer. FCK-forsvaret har som nævnt været ustabilt, og Ryan skal nok lige bruge lidt tid på at falde til. Derudover har Randers en god angriber i Marvin Egho, som har lavet to mål – blandt andet sejrsmålet mod Horsens.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer + FC København vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,94 på dette.